Právě je 19.10.2019 21:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 tempomat mk4 nefunguje 
Autor Zpráva
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19743
Bydliště: České Budějovice
Odeslat tempomat mk4 nefunguje
dotaz na znalce , tempomat na mk 4 , zapnu napise standby , po potvrzeni rychlosti na par sekund problikne active a zase s,tandby , kdyz se zacne zpomalovat ,tak zustane preskrtnuta ,ulozena rychlost . vyzkousene dva volanty , na obou stejne .

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


09.07.2019 20:51
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16034
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: tempomat mk4 nefunguje
nejaka chyba v jednotce motoru?

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


30.07.2019 16:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.097s | 13 Queries | GZIP : Off ]