reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Moderátor:foki
Uživatelský avatar
Konik
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2936
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Příbram
Kontaktovat uživatele:

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od Konik » 31.05.2018 08:50

lahvik: Nic by vyskočit nemělo. U mk3 je u benzínu reset intervalu až po FL, u nafty nevím.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)

lahvik
Junior
Junior
Příspěvky: 214
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Zlaté Hory

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od lahvik » 31.05.2018 09:22

Tak to jo dík.

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16702
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od ZaQik » 01.06.2018 06:11

FF3 predFL nafta: https://www.youtube.com/watch?v=053ewc83sQw
FF3 predFL ecoboost nema
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
dusanlulka
Junior
Junior
Příspěvky: 307
Registrován: 04.05.2013 16:57

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od dusanlulka » 01.06.2018 07:09

Ja mam 1,6tdci 2008 a ziadna hlaska ma neotravuje.(mozno nejaka vyssia vybava)

Uživatelský avatar
hihi
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 843
Registrován: 02.02.2008 04:18

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od hihi » 03.07.2018 21:41

Nejdriv slapnout na pedaly, drzet je u podlahy, pak otocit klickem do polohy ... dva? Proste NEstartovat.
FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White

zdenik99
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 23.10.2008 20:37

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od zdenik99 » 19.10.2018 15:46

Dobrý den,
1,5tdci 2016 - reset perfektně funguje.
Děkuji!

Uživatelský avatar
Petr078
Nováček
Nováček
Příspěvky: 58
Registrován: 21.07.2017 06:05
Bydliště: Olomouc

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od Petr078 » 03.04.2019 17:59

Ma Focus Mk3 1.6 ti-vct 2017 reset servisniho intervalu? nebo to maji jenom ecoboosty +nafta? zkousel jsem to, ale nic to nedela :nixw:
Ford Focus III 1.6 Ti-Vct kombi r.v.2017 bilá "frozen"
-------------------------------------------------------------------------

Joni
Nováček
Nováček
Příspěvky: 81
Registrován: 09.09.2011 13:11
Bydliště: 3nec-ko

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od Joni » 07.09.2019 17:29

Zatím mám stejnou zkušenost. Na reset intervalu nereaguje (1,6 Ti-VCT r.2015).
Znáte někdo příčinu?
Ford Focus 1,6 Ti-VCT 77kW, r.v.2015
C-max 2008 1,6TDCi, 80kW, New DPF - historie
Escort combi 1.8 TD 66kW, Ghia r.98, PP vlastní výroby - historie
Ford Orion 1,8D r.v. 1991 - historie
Š105L, r.v.1979 - historie

Joni
Nováček
Nováček
Příspěvky: 81
Registrován: 09.09.2011 13:11
Bydliště: 3nec-ko

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od Joni » 07.09.2019 19:48

Je fakt, že po 12-ti měs. žádná hláška o nutnosti výměny oleje... takže to tam asi není?
Ford Focus 1,6 Ti-VCT 77kW, r.v.2015
C-max 2008 1,6TDCi, 80kW, New DPF - historie
Escort combi 1.8 TD 66kW, Ghia r.98, PP vlastní výroby - historie
Ford Orion 1,8D r.v. 1991 - historie
Š105L, r.v.1979 - historie

bill.da
Nováček
Nováček
Příspěvky: 156
Registrován: 24.08.2013 17:38

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Příspěvek od bill.da » 29.03.2020 09:37

Dobrej, chci se zeptat hláška na výměnu oleje mi naskakuje po 20 000km.Já měním po 10000km nejde ten interval nějak přenastavit abych podle hlášky mohl měnít olej?
Je-Ford Focus 1,6 tdci 85 kw 2013 Byl-Ford Focus 1,6 tdci 66 kw 2007

Odpovědět

Zpět na „Technické informace + diagnostika“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti