Stránka 1 z 2

reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 22.01.2013 17:15
od rapek
Zdravím všechny a prosím o radu jsem čerstvým majitelem focusu 1,6 tdci a nemám s fordy žádnou zkušenost , potřeboval bych vynulovat servisní interval a nastavit denní svícení jestli to jde a jak .Dík všm za radu. 8O

Re: reset servisu a nastavení denního svícení

Napsal: 22.01.2013 17:58
od miki21
Jakožto čerstvého člena na zdejším fóru Tě poprosím o dopsání si svého auta do podpisu. Rok výroby, motorizace a podobné kraviny jako ostatní. Nikdo netuší co máš za auto a pak je těžko radit. :nixw:
Dále dle pravidel tohoto fóra nejdřív hledej téma, které se Tvým problémem již zabývá. Jistě se to zde již řešilo. Pokud nic nenajdeš, pokračuj v tématu, které je Tvému problému nejblíž. nDva různé problémy je lepší řešit v různých tématech, kvůli přehlednosti. :wink:

Re: reset servisu a nastavení denního svícení

Napsal: 23.01.2013 19:33
od rapek
už jsem napravil sorry

Re: reset servisu a nastavení denního svícení

Napsal: 13.02.2013 15:30
od Tomkan
Reset intervalu výměny oleje u FoFo II se dělal současným držením brzdy a plynu po dobu 30s při zapnutém zapalování - poloha II (a nenastartovaném motoru, dodávám - aby to někdo nezkoušel za běhu).
Denní svícení v FF II se dodělává přidáním relé do pojistkové skříňky a změnou nějaké propojky, hledej.

Re: reset servisu a nastavení denního svícení

Napsal: 13.02.2013 16:27
od Mufin01
To denní svícení jsem kromě samostatného tématu :arrow: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =65&t=7153 popsal i u mě v galerce :arrow: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 61#p787361

Reset servisního intervalu?

Napsal: 03.10.2016 08:15
od danY2014
Jsem schopen pomocí volně dostupného sw (ForScan, Focccus, ... ?) resetovat servisní interval pokud si nechám vyměnit olej v neautorizovaném servisu? Auto mi nyní hlásí nutnou výměnu oleje a to přesně na km po ujeti 20tis od poslední výměny. Předpokládám že i když vyměním tak to bude hlásit dále, nebo jak to funguje? Nebo možná vymažu přímo uživatelsky na palubce? :?: :roll:

Re: Reset servisního intervalu?

Napsal: 03.10.2016 08:58
od Anduril
Co toto? Je to sice US model, ale treba to bude stejne.
Btw. mne to nikdy nic takoveho nehlasilo, mas diesel?
https://www.youtube.com/watch?v=eShgLNHZ2tE

Re: Reset servisního intervalu?

Napsal: 03.10.2016 09:23
od danY2014
Ano funguje! :-D ano mam diesel 1.6TDCi Econetic

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 30.05.2018 20:54
od lahvik
Ahoj může mi někdo poradit proč mi nejde reset vým. oleje.Mám ffmk3 r.v. 2013-1.6 ecoboost.

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 30.05.2018 20:55
od ZaQik
neslapes na spravne pedaly

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 30.05.2018 21:14
od lahvik
Brzda plus plyn a zapalování zapnuté do polohy II.
Vyzkoušeno a nic stál jsem na těch pedálech snad 5 minut anic a několikrát po sobě jsem to zkoušel a akorát jsem z toho mněl dřevěné nohy jak Pinokio.:-)

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 30.05.2018 22:37
od Konik
A to ti vyskakuje nejaka hlaska? Mam stejny motor, r.v. 2014 a nic mi to nehlasi.

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 31.05.2018 06:45
od lahvik
Nene nehlásí to nic,ale mněnil jsem včera olej a tak jsem to chtěl vyresetovat aby mi to třeba za týden nehlásilo že mám vyměnit olej.Ale nejde mi to zkoušel jsem vše a nic.

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 31.05.2018 07:08
od dusanlulka
FOFO II reset oleja nema.

Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje

Napsal: 31.05.2018 08:30
od ZaQik
mylis se