Právě je 11.12.2019 13:55



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 reset servisniho intervalu pro vymenu oleje 
Autor Zpráva
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 2930
Bydliště: Příbram
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
lahvik: Nic by vyskočit nemělo. U mk3 je u benzínu reset intervalu až po FL, u nafty nevím.

_________________
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)


31.05.2018 08:50
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 214
Bydliště: Zlaté Hory
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Tak to jo dík.


31.05.2018 09:22
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16065
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
FF3 predFL nafta: https://www.youtube.com/watch?v=053ewc83sQw
FF3 predFL ecoboost nema

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


01.06.2018 06:11
Profil
Junior
Junior

Registrován: 04.05.2013 16:57
Příspěvky: 285
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Ja mam 1,6tdci 2008 a ziadna hlaska ma neotravuje.(mozno nejaka vyssia vybava)


01.06.2018 07:09
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 813
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Nejdriv slapnout na pedaly, drzet je u podlahy, pak otocit klickem do polohy ... dva? Proste NEstartovat.

_________________
FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White


03.07.2018 21:41
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23.10.2008 20:37
Příspěvky: 13
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Dobrý den,
1,5tdci 2016 - reset perfektně funguje.
Děkuji!


19.10.2018 15:46
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21.07.2017 06:05
Příspěvky: 56
Bydliště: Olomouc
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Ma Focus Mk3 1.6 ti-vct 2017 reset servisniho intervalu? nebo to maji jenom ecoboosty +nafta? zkousel jsem to, ale nic to nedela :nixw:

_________________
Ford Focus III 1.6 Ti-Vct kombi r.v.2017 bilá "frozen"
-------------------------------------------------------------------------


03.04.2019 17:59
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 09.09.2011 13:11
Příspěvky: 80
Bydliště: 3nec-ko
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Zatím mám stejnou zkušenost. Na reset intervalu nereaguje (1,6 Ti-VCT r.2015).
Znáte někdo příčinu?

_________________
Ford Focus 1,6 Ti-VCT 77kW, r.v.2015
C-max 2008 1,6TDCi, 80kW, New DPF - historie
Escort combi 1.8 TD 66kW, Ghia r.98, PP vlastní výroby - historie
Ford Orion 1,8D r.v. 1991 - historie
Š105L, r.v.1979 - historie


07.09.2019 17:29
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 09.09.2011 13:11
Příspěvky: 80
Bydliště: 3nec-ko
Odeslat Re: reset servisniho intervalu pro vymenu oleje
Je fakt, že po 12-ti měs. žádná hláška o nutnosti výměny oleje... takže to tam asi není?

_________________
Ford Focus 1,6 Ti-VCT 77kW, r.v.2015
C-max 2008 1,6TDCi, 80kW, New DPF - historie
Escort combi 1.8 TD 66kW, Ghia r.98, PP vlastní výroby - historie
Ford Orion 1,8D r.v. 1991 - historie
Š105L, r.v.1979 - historie


07.09.2019 19:48
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.093s | 12 Queries | GZIP : Off ]