Stránka 84 z 86

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 03.01.2021 20:09
od kalimoco
Taky se mě to stalo. Mapy jsem znovu stáhl z jiného zdroje a pak se mě to už nainstalovalo.

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 03.01.2021 20:10
od vlcekto
I když nemám v navigaci jde nějak aktivovat do ofico verze sync 3.4.?

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 04.01.2021 09:04
od ZaQik

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 09:59
od Pavel II
Přidám se taky s probléme chybějící GPS (ikona GPS v navigaci červeně přeškrtnutá). Aktualizoval jsem z 3.3 na 3.4 přes USB. Konečně ten systém nevypadá jako z roku 2010 8) . Nicméně loga rádii také zatím chybí, ale ani před tím některé stanice prostě neukazovali, typicky Kiss. Ale všiml jsem si, že mi na budíkách neukazuje rychlostí limit. Pak koukám na mapy a tam chybějící GPS :-(
- originální aktualizace ze stránek Ford
- v autě vše originál z výroby, žádné dodělávky GPS antény a podobně.
- nestojím v plechové garáži, pod mostem atd. Před aktualizací nikdy s GPS signálem problém nebyl :-(
- ale koukám že ted´mi na Fordu ukazuje dostupnou aktualizaci map přes 22Gb 8O .
Dotaz myslíte, že to může být tím? Že nejsou aktualizované mapy?
Díky :-)

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 10:04
od ZaQik
udelals master reset?
kvuli logum stanic je potreba prehrat i fw diagnostikou

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 11:06
od kozelos
Pavel II - a systém funguje jinak normálně? Svižně? U mě byl update map potřeba, aby sync začal normálně fungovat. Ale byla to verze 3.0.

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 12:19
od Pavel II
ZaQuik - tak master reset jsem ještě neudělal, ale napadlo mě to :-(. Myslíš ještě aktualizovat APIM ?
kozelos - Já bych řekl, že jo, ale moc času sem ještě neměl (aktualizoval se během cesty do práce), určitě se nějak neseká a podobně. AA jsem ještě taky nezkoušel. Ten kdyby nefachal tak to by mě mrzelo.

EDIT: po odpoledním odjezdu a cestě z práce
- GPS v pořádku. Počítám, že stačilo vypnout a zapnout klíčky 8) . Na pokusy sem ráno prostě čas neměl :(
- loga stanic některé ANO některé NE. Jako před aktualizací Evropa 2 ok, radiožurnál ok, kiss nic, černá hora nic atd..
- android auto OK. To chtělo sice znova vše odsouhlasit, ale jinak ok
No stáhl sem nové mapy, tak sem to nechal instalovat. Uvidíme co bude pak :?

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 19:27
od djdekl
Je nutno udelat upgrade vcetne map.

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 20:41
od Martin89
Ty loga mi taky přijdou dost náladový. Asi je dobrý si aktualizovat seznam stanic někde kde je dobrej signál. Občas mi logo naskočí a hned zmizí. Nebo pomůže loga v nastavení vypnout a zas zapnout. A teď mi pomohlo poslouchat hudbu z USB a loga mě neštvou :ble2:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 11.01.2021 20:51
od kalimoco
Je pravda, že když jsem aktualizoval na 3.4, tak Černá hora logo měla. Ale za chvilku logo zmizelo.

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 12.01.2021 22:19
od strakoš
Zdar chlapi,
byl by někdo ochotný mě upgradovat Sync 3 na 3.4 na Mondeu MK5? Vím, že to je celkem easy, ale chci mít jistotu, že když se něco posere, bude možný rollback případně vyřešit problémy. Jsem z Brna, ale dojedu klidně i do Práglu, :wink:
Jsem holt posera to pustit sám, radši dám někomu pár kaček, ale očekávám kvalitku :nazdravi:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 13.01.2021 23:12
od kozelos
Pokud se nemylim, tak rollback není možný nezávisle na tom, kdo zastrci flashku do usb:)

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 14.01.2021 00:37
od Adow
Je to alibista..... :D

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 14.01.2021 05:19
od slavekve
Pokud někdo zrcadlite mobil na display sync3, tak neinstalujte poslední verzi AA6.0.615314. Potom zmizí ikona AAM z infotainmentu AA. Existuje sice oprava přes ADB, ale radši bych počkal na opravu AA.
Edit:
Tady https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 67&st=4560
je návod na opravdu. Po vymazání AA Phenotyp patcher a instalaci AA-AIO-TWEAKER-2.3-release.apk se AAM zobrazuje i v nejnovější verzi AA.
Česká lokalizace asistenta opět chybí.

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Napsal: 14.01.2021 08:41
od Martin89
Když jsem u AA. Jak jste na tom vy, s vybíravostí systému na kvalitu kabelu? Já teď zkusil dva kabely a při každém to píše, ať vyměním kabel nebo zkusím druhé USB. Připojuju Samsunga. Snad jen s origo kabelem od Samsungu mi to jde bez problému