SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Odpovědět
Uživatelský avatar
zdenyvm
Junior
Junior
Příspěvky: 492
Registrován: 09.03.2010 15:29
Bydliště: Zlínský kraj

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od zdenyvm » 16.02.2021 16:19

Mně to aktualizovalo na 3.4.20136, to jsem taky potvrdil souborem na www. Teď když tam dám VIN tam mi to napíše že mám aktuální SW a nic nenabízí. Kde jsi přišel na tu verzi 3.4.20351? Ta by podle čísla měla být novější ale já ji tam nevidím...
Ford Focus IV 1,0 Ecoboost (125HP)
Obrázek

Ford Focus III 1,0 Ecoboost (150HP Bluefin)
Obrázek

Ford Focus II 1,6 TDCi (80kw) - prodáno
Obrázek

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18685
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 16.02.2021 16:33

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
kalimoco
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 877
Registrován: 02.02.2008 03:18
Bydliště: Rabštejnská Lhota,Chrudim

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kalimoco » 16.02.2021 18:11

Registruješ něco nového v této aktualizaci?
Obrázek
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená 

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18685
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 16.02.2021 18:15

nic, ja mam SYNC2 :D
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
vlcekto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 86
Registrován: 16.07.2010 10:20
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od vlcekto » 16.02.2021 18:34

Když si tenhle soubor nahtaji na flašku tak se mi to aktualizuje? Když mám origo 3.4?
Ford Focus 1,6i 16v ZETEC SE, hatchback, r.v.1999
Galerie

Obrázek

Uživatelský avatar
kalimoco
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 877
Registrován: 02.02.2008 03:18
Bydliště: Rabštejnská Lhota,Chrudim

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kalimoco » 16.02.2021 18:45

ZaQik píše:nic, ja mam SYNC2 :D
Se ptám toho pravého Obrázek
Obrázek
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená 

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18685
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 17.02.2021 07:21

vlcekto píše: 16.02.2021 18:34Když si tenhle soubor nahtaji na flašku tak se mi to aktualizuje?
musis si jeste k tomu spracne pripravit autoinstall
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
vlcekto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 86
Registrován: 16.07.2010 10:20
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od vlcekto » 17.02.2021 07:40

A jak vytvořit ten autoinstall?
Ford Focus 1,6i 16v ZETEC SE, hatchback, r.v.1999
Galerie

Obrázek

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18685
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 17.02.2021 07:49

treba podle vzoru od Bannyho viewtopic.php?p=1186877#p1186877
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
kozelos
Junior
Junior
Příspěvky: 455
Registrován: 28.12.2011 23:17

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kozelos » 17.02.2021 17:17

Nikde narychlo po internetu nevidím stejný problém, ale něco mám špatne v kombinaci wazu a android auto. Když nainstaluju waze, vše je ok, po druhém připojení kabelu ale zmizí tachometr a auto jede tak podivně, tak nejak priskokem vpřed - jede pomalu a pak se najednou rychleji posune vpřed. Pomůže až reinstalace wazu a to opět jen na jedno připojení..
Testoval jsem AA 6.1, 6.0 i 5.9. Žádný rozdíl. Testoval jsem waze 4.71, 4.70, 4.69 a 4.68. Zda se, že až 4.68 funguje správně i po druhém připojení kabelu. Nesetkal se s tím někdo?

Uživatelský avatar
Sentik
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1285
Registrován: 30.05.2018 13:00
Bydliště:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Sentik » 17.02.2021 17:20

Jo, řešil jsem něco podobnýho dříve a problém byl v telefonu...
Je: Focus ST 2.3 EB, 206kW, (r.v. 20)
Byl: FoFo III ST-Line, 1.5, 110kW, R&B ed. (r.v. 17)// FoFo II 1.6, 74kW (r.v.09)
Fiesta 1.25 (r.v.11) Trend, Silver // Fiesta 1.3 (r.v.03), holobyt, Red
Fiesta XR2i 1.6

Uživatelský avatar
kozelos
Junior
Junior
Příspěvky: 455
Registrován: 28.12.2011 23:17

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kozelos » 17.02.2021 17:21

Nojo, ale já žádnou aktualizaci nedělal, jediný co, že jsem zprovoznil safetynet fix pro gpay při rootu. Jestli to začalo ve stejnou dobu neumím rict

Medmen
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 884
Registrován: 05.09.2009 17:33
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Medmen » 17.02.2021 18:52

kozelos píše: 17.02.2021 17:17 Nikde narychlo po internetu nevidím stejný problém, ale něco mám špatne v kombinaci wazu a android auto. Když nainstaluju waze, vše je ok, po druhém připojení kabelu ale zmizí tachometr a auto jede tak podivně, tak nejak priskokem vpřed - jede pomalu a pak se najednou rychleji posune vpřed. Pomůže až reinstalace wazu a to opět jen na jedno připojení..
Testoval jsem AA 6.1, 6.0 i 5.9. Žádný rozdíl. Testoval jsem waze 4.71, 4.70, 4.69 a 4.68. Zda se, že až 4.68 funguje správně i po druhém připojení kabelu. Nesetkal se s tím někdo?
Mám úplně stejný problém, porozuju to cca 14 dní, ale nevim po které aktualizaci to začlo, poslední dobou moc nejezdim.
Všimnul jsem si toho u Waze 4.70.1.0 a Android Auto 6.0.6153, ale je to stejné i s novou verzí Waze 4.71.0.2 (poslední dostupná verze z Play), která se mi aktualizovala včera a novou verzí AA (6.1.6105).

První připojení v pohodě, druhé připojení už bez tachometru a zpožďuje se mi mapa.
Mě pomáhá promazat data AA, ale vždy jen do dalšího připojení telefonu k autu.
Zatím jsem se nedostal k vyzkoušení starších verzí AA.
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL

Uživatelský avatar
zdenyvm
Junior
Junior
Příspěvky: 492
Registrován: 09.03.2010 15:29
Bydliště: Zlínský kraj

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od zdenyvm » 17.02.2021 18:56

A další problém... :(
Pustím na SYNC3 jakýkoliv mp3 album a po tuším dvou písničkách se mi obraz přepne na rádio. Ale dál hraje mp3. Když zkouším kliknout na USB ikonu tak to nejde... Na starém FF3 a SYNC2 to jede v pohodě. Nevíte někdo co s tím?
Naposledy upravil(a) zdenyvm dne 17.02.2021 19:08, celkem upraveno 2 x.
Ford Focus IV 1,0 Ecoboost (125HP)
Obrázek

Ford Focus III 1,0 Ecoboost (150HP Bluefin)
Obrázek

Ford Focus II 1,6 TDCi (80kw) - prodáno
Obrázek

Uživatelský avatar
kozelos
Junior
Junior
Příspěvky: 455
Registrován: 28.12.2011 23:17

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kozelos » 17.02.2021 19:05

Medmen píše:
kozelos píše: 17.02.2021 17:17 Nikde narychlo po internetu nevidím stejný problém, ale něco mám špatne v kombinaci wazu a android auto. Když nainstaluju waze, vše je ok, po druhém připojení kabelu ale zmizí tachometr a auto jede tak podivně, tak nejak priskokem vpřed - jede pomalu a pak se najednou rychleji posune vpřed. Pomůže až reinstalace wazu a to opět jen na jedno připojení..
Testoval jsem AA 6.1, 6.0 i 5.9. Žádný rozdíl. Testoval jsem waze 4.71, 4.70, 4.69 a 4.68. Zda se, že až 4.68 funguje správně i po druhém připojení kabelu. Nesetkal se s tím někdo?
Mám úplně stejný problém, porozuju to cca 14 dní, ale nevim po které aktualizaci to začlo, poslední dobou moc nejezdim.
Všimnul jsem si toho u Waze 4.70.1.0 a Android Auto 6.0.6153, ale je to stejné i s novou verzí Waze 4.71.0.2 (poslední dostupná verze z Play), která se mi aktualizovala včera a novou verzí AA (6.1.6105).

První připojení v pohodě, druhé připojení už bez tachometru a zpožďuje se mi mapa.
Mě pomáhá promazat data AA, ale vždy jen do dalšího připojení telefonu k autu.
Zatím jsem se nedostal k vyzkoušení starších verzí AA.
Super, jsem rád, že v tom nejsem sam a že není problém na mém přijímaci

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti