Sync 1 displej z focus do cmax

Odpovědět
Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 25.11.2023 10:51

Po prestavbe Sync 1 na Sync 2 u Focusu mk3 po fl mi zustal 4" barevny displej. Da se jednoduse prehodit do Cmaxe pred Fl kde je graficky velky displej? Plug and play?
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 25.11.2023 15:57

jo, jde to, ale bude videt kovovy ramecek (cerna izolepa to vyresi)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 07.05.2024 13:20

Přehodil sem displeje. Do Cmaxe displej z Focusu
displeje.JPG
Displej se rožne, naběhne při zapnutí klíčku forďácká animace, ale samotný displej má černé pozadí a nenaběhne graficky tak jak bych očekával. Taky přestane fungovat ovládání rádia a rádio nehraje.
Pochvíli naběhnou postupně některé funkce s odpovídajícími hláškami na displeji.
new1.JPG
new2.JPG
new3.JPG
originál vypadá takto
originál.JPG
V centrální konfiguraci přes Forscan najdu možnost přehození displeje z monochromatického na barevný 4. Nicméně to nepomůže.
Našel sem různá vlákna na forech kde řeší zpětné kompatibility displejů a také jejich verze s různým FW.

Nemáte to někdo načtené, kdo by poradil jak zprovoznit?
díky
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 10.05.2024 07:23

neni v aute jeste BTmodul? displej umi jen SYNC1
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 10.05.2024 11:30

Nejspis jo. V tom pripade to neumi zadny barevny? Nebo mam jit po nejake starsi verzi?
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 10.05.2024 14:28

zvladne to navigacni panel
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 11.05.2024 09:29

Tak uvidíme
Přílohy
cmax gps panel.JPG
cmax gps panel.JPG (11.71 KiB) Zobrazeno 193 x
panel gps.JPG
nav key.JPG
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 13.05.2024 15:47

Jeste dotaz k tomu zda je nebo neni Sync.
Tady je VIN Wf0jxxwpbjcs54439
A vypis z Ford Zony.

Je tedy v aute SYNC nebo ne?
Přílohy
Screenshot_20240513_154435_Opera beta.jpg
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 14.05.2024 20:28

ano, je tam SYNC1 (AM5T-14D212-CB)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 15.05.2024 08:13

dík

Zkusím ještě displej AM5T-18B955-CH
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 15.05.2024 16:08

to je puvodni panel pro BTmoduly ... nevim, jestli si poradi se SYNC1
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 17.05.2024 18:32

Tak s GPS displejem to funguje.
20240517_174149.jpg
Akorat myslim, ze se tam nejak kouse animace, viz obrazek v jakem je to po vypnuti radia nebo zapalovani.
20240517_174157.jpg
Konfiguraci sem dal pres Forscann na 5"displej, color, bezdotyk
Panel sem zatim nemenil.
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 23562
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od ZaQik » 18.05.2024 07:39

ta "rozpadla" animace je standard ... a jak to funguje, kdyz chces napr. vyhledat kontakt v tel. seznamu pripojeneho telefonu?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Otomar
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 379
Registrován: 26.10.2013 10:47
Bydliště: JMK

Re: Sync 1 displej z focus do cmax

Příspěvek od Otomar » 18.05.2024 10:16

Myslim ze dobry:
20240518_100755.jpg
Musim jeste vytvorit kartu a cekam az mi dojde GPS antena.
Ford Focus 1.6 Ti-VCT/92kW*2015*White
Ford Focus 1.6 Ti-VCT*LPG*2010*Chill
Ford Focus 1.6 *2004*Moondust

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 4 hosti