Právě je 17.10.2019 18:18



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 forscan 
Autor Zpráva
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 23.01.2018 20:06
Příspěvky: 231
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: forscan
Tyhle moc k telefonu nejsou.
K telefonu mám tento, wifi verzi a s Forscan funguje dobře.
https://www.aliexpress.com/item/1889920 ... 4c4d2FN3z1

_________________
Ford Grand Cmax – 1,6 EB Titanium 134kw – 2012


16.08.2019 16:57
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 2844
Bydliště: Praha 9
Odeslat Re: forscan
Umi prepinat sbernice ?

_________________
------ Ford Escort 1.6 16V GHIA MK7 ------
-- Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium X MK3 --
--------- online jsem většinou zde ----------
-----> Diagnostika ForDiag, Forscan <------


16.08.2019 18:04
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 23.01.2018 20:06
Příspěvky: 231
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: forscan
Tento neumí, jen chyby a info.

_________________
Ford Grand Cmax – 1,6 EB Titanium 134kw – 2012


16.08.2019 20:12
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 23.04.2018 23:55
Příspěvky: 7
Odeslat Re: forscan
Čau, povoloval si někdo přes forscan dodatečně montovaný BT modul? BT funguje,ale display rádia dělá, že nevidí :lol: Jde to vůbec a kudy jít? Díky

_________________
Jirka, České Budějovice, Focus 2 2008,1.6, 74 kw


27.08.2019 07:00
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 08.04.2011 16:49
Příspěvky: 7
Odeslat Re: forscan
Brodys napsal:
Čau, povoloval si někdo přes forscan dodatečně montovaný BT modul? BT funguje,ale display rádia dělá, že nevidí :lol: Jde to vůbec a kudy jít? Díky

Taky by mě to zajímalo, má s tím někdo zkušenost? Případně doporučí jiný SW na aktivaci BT?

_________________
Ford Mondeo 1.8 SCI, 2004


03.09.2019 11:33
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 2844
Bydliště: Praha 9
Odeslat 
ELM Config ?

_________________
------ Ford Escort 1.6 16V GHIA MK7 ------
-- Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium X MK3 --
--------- online jsem většinou zde ----------
-----> Diagnostika ForDiag, Forscan <------


03.09.2019 13:20
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 10.03.2008 15:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Praha
Odeslat Re: forscan
ELM config pro Focus Mk2 bez potíží - ale neumí Mondeo Mk3

_________________
Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX


03.09.2019 20:56
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 23.04.2018 23:55
Příspěvky: 7
Odeslat Re: forscan
Pardon,jde o focus mk3.

_________________
Jirka, České Budějovice, Focus 2 2008,1.6, 74 kw


07.09.2019 08:07
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 2844
Bydliště: Praha 9
Odeslat 
Forscan nebo Focccus na predFL

_________________
------ Ford Escort 1.6 16V GHIA MK7 ------
-- Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium X MK3 --
--------- online jsem většinou zde ----------
-----> Diagnostika ForDiag, Forscan <------


07.09.2019 09:33
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 12.11.2018 09:39
Příspěvky: 3
Odeslat Re: forscan
Ahojte, písal som do iného vlákna, no toto je asi to správnejšie :), mám FF3 po FL a chcel by som nastaviť autozamykanie po rozjazde lebo som si na ňu zvykol z iných áut a preto som bol aj prekvapený, že mi v origo Ford servise tvrdili, že to auto nevie keď to dokázala 10 rokov stará Fabia. Čo sa týka vecí tak mám kábel ELM 327 s prepínačom HS/MS. Čo som si zatiaľ poštudoval, túto funkciu ide zapnúť cez program focccus, ktorý však ZaQik nedoporučuje používať na focusy MK3 po FL. Ak som sa správne dočítal, dá sa to zapnúť cez program Fordiag, ktorý funguje len s origo káblom.

Dohľadal som, že by to malo ísť nastaviť aj cez Forscan, ktorý po registrácii funguje 2 mesiace s plnou licenciou, momentálne čakám na schválenie žiadosti. Jekoliž si uvedomujem, že to nie je sranda, chcem sa spýtať či teda tento program zvláda komunikovať aj s FF3 po FL a či je to relatívne stabilný program keďže si nechcem umŕtviť auto :D

ďakujem

_________________
Ford Focus MK3 2017 1.5TDCi


28.09.2019 23:48
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 1056
Bydliště: Slovensko
Odeslat Re: forscan
ano

_________________
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi


29.09.2019 22:50
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 12.11.2018 09:39
Příspěvky: 3
Odeslat Re: forscan
ahojte, tak len dám dodatočné info, aktivácia funkcie automatického zamknutia zapnutá bezproblémov, hoc mi teda 2 nezávislí ľudia vo Forde tvrdili, že to zapnúť nejde :D, hold konečne, dosť mi táto funkcia chýbala :) aj keď som mal trochu bobky keď sa nahrával do riadiacej jednotky nové SBL (preblikovalo int.osvetlenie, hádzalo rôzne hlášky a kontrolky :D)

ešte raz Ď A K U J E M

_________________
Ford Focus MK3 2017 1.5TDCi


04.10.2019 00:27
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.103s | 13 Queries | GZIP : Off ]