Právě je 17.08.2019 23:40



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 diagnostika Torque 
Autor Zpráva
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 10.02.2010 23:59
Příspěvky: 6102
Bydliště: Soporna, SK
Odeslat Re: Mondeo 2.5T vs Torque
Takze maximalny plniaci tlak by mal byt 0.65 baru. Len neviem, ci s overboostom, alebo bez. Ak bez, tak mam problem, pretoze ked som si sledoval boost, tak na zlomok sekundy vyletel na 0.5 a vratil sa na 0.3 aj ked som mal plyn na podlahe. Zeby solenoid, alebo PCV ?

_________________
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...

Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO


21.10.2014 18:24
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 10.06.2015 15:07
Příspěvky: 21
Odeslat Re: diagnostika Torque
Ahoj,
mohl by mi někdo poradit jak do Torgue PRO narvu DPF temp? Nemohu to najít nikde ani tady, a ani na netu. Našel jsem si v nastavení ford pidy, ale ani tam nic takového není :roll:

_________________
Ford Focus 1.6TDCi 80kw 2006


07.07.2015 12:27
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23.07.2011 11:32
Příspěvky: 8077
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: diagnostika Torque
Jo narveš to tam, pokud máš PIDy. V nastavení tam je nastavení PIDů a dáš přidat :wink:

_________________
Je: Ford Focus III FL 1.0 EB r.v.2016
Byl: Ford Focus II 1.8 TDCI Kombi r.v. 2006
Facebook: Ford Club Liberec


01.11.2015 19:51
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23.07.2011 11:32
Příspěvky: 8077
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: diagnostika Torque
Mám prosbu jaká diagnostika bude lepší WIFI nebo Bluetooth :?:

_________________
Je: Ford Focus III FL 1.0 EB r.v.2016
Byl: Ford Focus II 1.8 TDCI Kombi r.v. 2006
Facebook: Ford Club Liberec


01.11.2015 19:54
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17.03.2013 14:38
Příspěvky: 2005
Bydliště: Plzeň
Odeslat Re: diagnostika Torque
Zalezi k cemu hodlas torque vyuzivat a taky jestli to chces k mobilu nebo radiu

_________________
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”

Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie
Obrázek Obrázek


01.11.2015 20:36
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23.07.2011 11:32
Příspěvky: 8077
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: diagnostika Torque
chci to k mobilu a hlavně, aby to bylo trošku stabilnější. Nejlepší by byla kabelová k mobilu, ale to zatím nějak nemůžu rozchodit s torque

_________________
Je: Ford Focus III FL 1.0 EB r.v.2016
Byl: Ford Focus II 1.8 TDCI Kombi r.v. 2006
Facebook: Ford Club Liberec


01.11.2015 21:00
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17.03.2013 14:38
Příspěvky: 2005
Bydliště: Plzeň
Odeslat Re: diagnostika Torque
Zkousel jsem obě a jediny rozdíl byl že ta přes wifi více vybíji baterii telefonu nez ta pres bluetooth.

_________________
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”

Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie
Obrázek Obrázek


01.11.2015 21:02
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23.07.2011 11:32
Příspěvky: 8077
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: diagnostika Torque
Tak vemu zase přes BT je levnější. Jinak jak se připojuje ta přes Wifi ?

_________________
Je: Ford Focus III FL 1.0 EB r.v.2016
Byl: Ford Focus II 1.8 TDCI Kombi r.v. 2006
Facebook: Ford Club Liberec


01.11.2015 22:03
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17.03.2013 14:38
Příspěvky: 2005
Bydliště: Plzeň
Odeslat Re: diagnostika Torque
Normalne sis to nasel v seznamu wifi ale pred prvnim pouzitim mam pocit ze sis tam musel nastavit IP adresy podle manualu, ale nektery normalně najdeš v seznamu zadas heslo a fungujes

_________________
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”

Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie
Obrázek Obrázek


01.11.2015 22:35
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23.07.2011 11:32
Příspěvky: 8077
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: diagnostika Torque
Ok, diky moc :nazdravi:

_________________
Je: Ford Focus III FL 1.0 EB r.v.2016
Byl: Ford Focus II 1.8 TDCI Kombi r.v. 2006
Facebook: Ford Club Liberec


02.11.2015 07:02
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 07.02.2016 21:52
Příspěvky: 13
Odeslat ELM327 Bluetooth načte chyby ?
Mám elm327 bt a nejde se mi spojit s torque přes android..jde mi jen o to vyčíst chyby nic víc...ví o tom někdo něco ? Díky


12.02.2016 14:52
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 05.11.2010 18:55
Příspěvky: 3782
Bydliště: Brno a okoli
Odeslat 
Ano, ale takový popis problému nestačí

_________________
Galerie: Mondeo 1.6 ecoboost viewtopic.php?f=256&t=46148
focus II 07', 1.6tdci 80kw, no DPF
byl: escort 97', 1.8tdi 66kw


13.02.2016 05:06
Profil E-mail

Registrován: 21.07.2014 13:22
Příspěvky: 1
Odeslat Re: diagnostika Torque
Ahoj. Prečítal som už zopár strán v iných vláknach o diagnostike, no nenašiel som odpoveď na môj problém. Podľa návodu som si upravil Bluetooth OBD diagnostiku /typ na priloženej foto/ po prepnutí mikrospínača sa mi to krásne spojilo s full verziou Torque na telefóne. Vidí to celkom pekný počet snímačov a ich hodnoty sa plynule menia. Problém nastane po niekoľkých minútach jazdy (alebo po dlhšom čase pri státí na mieste), kedy sa stratí komunikácia medzi OBD a riadiacou jednotkou. Torque sa snaží opätovne pripojiť /typ pripojenia mám nastavený na AUTO/, ale podarí sa to až keď vypnem a znova zapnem kľúčik a niekedy nepomáha ani to. To isté sa mi stalo aj s káblom F-Super, keď som mal počas jazdy pripojený notebook s programom Formidable. Preto si myslím, že problém nebude s adaptérom. Môže byť zlý spoj na niektorom konektore v kabeláži k ECU? Netuším na koľkých miestach je spoj medzi diagnostickou zásuvkou a riadiacou jednotkou. Alebo je chyba medzi sedadlom a volantom? :D


Přílohy:
view-GCR072-OBD2-OBDII-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Scanner-Scan-Interface-Tool-for-Android-1.jpg
view-GCR072-OBD2-OBDII-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Scanner-Scan-Interface-Tool-for-Android-1.jpg [ 23.04 KB | Zobrazeno 113 krát ]

_________________
Ford Focus 1.6 TDCi 66kW, 2005 Panther Black
25.07.2016 14:01
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 27.01.2013 08:31
Příspěvky: 1163
Odeslat 
Rozumi tady nekdo nastaveni novych pidu? Neco mi u focuse 2007 1.6 16v chybi a chci se je umet nastavit sam

_________________
Ford Focus Mk2-07 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Černá Panther (met)
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec
Obrázek


07.09.2016 11:13
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09.07.2009 16:02
Příspěvky: 513
Bydliště: Kamenné Žehrovice
Odeslat Re: diagnostika Torque
V12:
MAP to stopro ma. Ale ma to i MAF.
O jake korekci 14.7 mluvis ?

Ted nedavno jsem s tim na zkousku jezdil. Posledni verze Torque, nevim jestli posledni verze PIDu pro Forda a:
- me to ukazuje tak 0.5Baru nekde do 3 tis.,
- u 4-5 tis. az trosku pres 0.8Baru
(180km/h na okruhu nejsou idealni podminky pro pokusy :D )
- vys jsem to nezkousel

Myslel jsem si ze nahore to bude spis dodejchavat (male turbo), ale evidentne nema problem.
Mam tam ale nejakej cip - meni hodnoty MAPu. Ale od nej bych ocekaval spise meneni smerem dolu
(aby donutil ECU pridat na tlaku).

Ja zas nenasel moznost cist MAP ve Voltech :-(

_________________
Tomin
Diagnostika ForDiag pro Ford motory, TDCI, CAN, ABS, Airbag, GEM, ...
Mondeo MK4 2.5T, Focus MK2 1.6 HWDA, Sierra DOHC turbo


Naposledy upravil Tomin123 dne 07.09.2016 11:38, celkově upraveno 2

07.09.2016 11:33
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.098s | 15 Queries | GZIP : Off ]