Stránka 1 z 4

diagnostika Torque

Napsal: 10.01.2013 12:14
od memo
Chcel by som si kupiť tento softwer Torque Pro pre android a k tomu http://dx.com/p/elm327-wireless-obd-scan-tool-112586

Moja otázka znie či tieto zariadenia budu komunikovať z mojim Focusom. A ake s tím máte skúsenosti.

Re: diagnostika Torque

Napsal: 10.01.2013 14:04
od VH123
BT modul i aplikace spolu komunikovat budou, ale auto ti asi nepodporuje OBD II protokol. Zkusit to můžeš, Torque má použitelnou trial verzi a BT modul tady od tebe určitě někdo koupí.

viz http://www.fordfans.cz/phpbb3/viewtopic ... 94&start=0
podporuje Ford TD, TDDI a TDCI motory (tyto motory nepodporují až do roku 2003 normu OBDII a nelze je tedy pomocí kabelů s ELM327 ani diagnostikovat)

Re: diagnostika Torque

Napsal: 11.01.2013 11:00
od memo
Tak to si ma nepotesil.

Re: diagnostika Torque

Napsal: 15.01.2013 22:50
od vitacz
Nefunguje

Re: diagnostika Torque

Napsal: 23.01.2013 23:12
od dafo
Na focuse 1.6 16V 74kW r.v. 2001 funguje

Re: diagnostika Torque

Napsal: 23.01.2013 23:18
od VH123
S bensiňákama cajk, ale dehet to nemá až do cca 2004 rádo.

Re: diagnostika Torque

Napsal: 23.02.2013 18:18
od fplisek
Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004

Re: diagnostika Torque

Napsal: 25.02.2013 11:37
od vitacz
fplisek píše:Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004
Ty nás chceš jen nasrat viď? :-)

Re: diagnostika Torque

Napsal: 25.02.2013 19:47
od fplisek
Nechci :) , dneska jsem to testoval a fakt nejde, veličiny a info normálně zobrazuje, ale diagnostikovat nejde :( , pardon za mystifikaci :)

Re: diagnostika Torque

Napsal: 25.02.2013 20:00
od xbobcz
Nebyla to zadna mystifikace. S plnou verzi Torque to normalne chodi na poslednich kalibracich.
Samozrejme vcetne cteni a mazani chyb. Staci mit TDCi co ma delphi jednotku a
v ni novejsi kalibraci. To co se tam bylo v 2004 funguje (3m51-12a650-lb a nebo posledni 5s41-12a650-ab)

Re: diagnostika Torque

Napsal: 17.03.2013 19:52
od kimanek1
Zdravim.....je nekdo kdo vi jak presne nastavit v Torque profil?? I kdyz sem to hlavni na zacatku vyplnil tak anglickym nastaveni nerozumim. A i kdyz aplikace zapnu tak mi to hlasi ze pokud chci zobrazit vykon auta nebo tocivy moment tak musim zadat objem motoru a vaha vozidla ale to zadane mam. Da se to nekde sehnat?? diky

Re: diagnostika Torque

Napsal: 07.04.2013 10:03
od fplisek
Aktualizoval jsem Torque a funguje, čte i chyby :)

Re: diagnostika Torque

Napsal: 11.07.2013 21:57
od kimanek1
Jak ulozim do Pc zaznam z track recorderu?? Tak aby byl ve stejne forme jako pri prehravani v Torque aplikaci v androidu.

Mondeo 2.5T vs Torque

Napsal: 10.10.2014 22:02
od V12
Odbornici na Torque, poradte mi prosim, ako mam nastavit spravne zobrazovanie turbo boostu. Nech robim, co robim, stale to ukazuje od -1 do 0.5 baru. V profile auta som aj nastavil korekciu +14.7, no nepomaha to, hodnoty boostu su rovnake ako s nulou, alebo -14.7.
V tejto suvislosti - ma VI5 vobec MAP senzor ? Pretoze standardny MAP dava stale NoData :(

Re: Mondeo 2.5T vs Torque

Napsal: 21.10.2014 10:15
od V12
Po dlhom skumani Torque som na cosi predsa len prisiel. Potrebujem este vediet, aky je maximalny plniaci tlak turba 2.5T.