Ford Focus Forum
https://www.ford-focus.cz/forum/

diagnostika Torque
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=277&t=34582
Stránka 2 z 4

Autor:  V12 [ 21.10.2014 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mondeo 2.5T vs Torque

Takze maximalny plniaci tlak by mal byt 0.65 baru. Len neviem, ci s overboostom, alebo bez. Ak bez, tak mam problem, pretoze ked som si sledoval boost, tak na zlomok sekundy vyletel na 0.5 a vratil sa na 0.3 aj ked som mal plyn na podlahe. Zeby solenoid, alebo PCV ?

Autor:  Sammy44 [ 07.07.2015 12:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Ahoj,
mohl by mi někdo poradit jak do Torgue PRO narvu DPF temp? Nemohu to najít nikde ani tady, a ani na netu. Našel jsem si v nastavení ford pidy, ale ani tam nic takového není :roll:

Autor:  phofy [ 01.11.2015 19:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Jo narveš to tam, pokud máš PIDy. V nastavení tam je nastavení PIDů a dáš přidat :wink:

Autor:  phofy [ 01.11.2015 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Mám prosbu jaká diagnostika bude lepší WIFI nebo Bluetooth :?:

Autor:  viduka55 [ 01.11.2015 20:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Zalezi k cemu hodlas torque vyuzivat a taky jestli to chces k mobilu nebo radiu

Autor:  phofy [ 01.11.2015 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

chci to k mobilu a hlavně, aby to bylo trošku stabilnější. Nejlepší by byla kabelová k mobilu, ale to zatím nějak nemůžu rozchodit s torque

Autor:  viduka55 [ 01.11.2015 21:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Zkousel jsem obě a jediny rozdíl byl že ta přes wifi více vybíji baterii telefonu nez ta pres bluetooth.

Autor:  phofy [ 01.11.2015 22:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Tak vemu zase přes BT je levnější. Jinak jak se připojuje ta přes Wifi ?

Autor:  viduka55 [ 01.11.2015 22:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Normalne sis to nasel v seznamu wifi ale pred prvnim pouzitim mam pocit ze sis tam musel nastavit IP adresy podle manualu, ale nektery normalně najdeš v seznamu zadas heslo a fungujes

Autor:  phofy [ 02.11.2015 07:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Ok, diky moc :nazdravi:

Autor:  robin70 [ 12.02.2016 14:52 ]
Předmět příspěvku:  ELM327 Bluetooth načte chyby ?

Mám elm327 bt a nejde se mi spojit s torque přes android..jde mi jen o to vyčíst chyby nic víc...ví o tom někdo něco ? Díky

Autor:  vita_k [ 13.02.2016 05:06 ]
Předmět příspěvku: 

Ano, ale takový popis problému nestačí

Autor:  geri88 [ 25.07.2016 14:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

Ahoj. Prečítal som už zopár strán v iných vláknach o diagnostike, no nenašiel som odpoveď na môj problém. Podľa návodu som si upravil Bluetooth OBD diagnostiku /typ na priloženej foto/ po prepnutí mikrospínača sa mi to krásne spojilo s full verziou Torque na telefóne. Vidí to celkom pekný počet snímačov a ich hodnoty sa plynule menia. Problém nastane po niekoľkých minútach jazdy (alebo po dlhšom čase pri státí na mieste), kedy sa stratí komunikácia medzi OBD a riadiacou jednotkou. Torque sa snaží opätovne pripojiť /typ pripojenia mám nastavený na AUTO/, ale podarí sa to až keď vypnem a znova zapnem kľúčik a niekedy nepomáha ani to. To isté sa mi stalo aj s káblom F-Super, keď som mal počas jazdy pripojený notebook s programom Formidable. Preto si myslím, že problém nebude s adaptérom. Môže byť zlý spoj na niektorom konektore v kabeláži k ECU? Netuším na koľkých miestach je spoj medzi diagnostickou zásuvkou a riadiacou jednotkou. Alebo je chyba medzi sedadlom a volantom? :D

Přílohy:
view-GCR072-OBD2-OBDII-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Scanner-Scan-Interface-Tool-for-Android-1.jpg
view-GCR072-OBD2-OBDII-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Scanner-Scan-Interface-Tool-for-Android-1.jpg [ 23.04 KB | Zobrazeno 166 krát ]

Autor:  Fofan [ 07.09.2016 11:13 ]
Předmět příspěvku: 

Rozumi tady nekdo nastaveni novych pidu? Neco mi u focuse 2007 1.6 16v chybi a chci se je umet nastavit sam

Autor:  Tomin123 [ 07.09.2016 11:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: diagnostika Torque

V12:
MAP to stopro ma. Ale ma to i MAF.
O jake korekci 14.7 mluvis ?

Ted nedavno jsem s tim na zkousku jezdil. Posledni verze Torque, nevim jestli posledni verze PIDu pro Forda a:
- me to ukazuje tak 0.5Baru nekde do 3 tis.,
- u 4-5 tis. az trosku pres 0.8Baru
(180km/h na okruhu nejsou idealni podminky pro pokusy :D )
- vys jsem to nezkousel

Myslel jsem si ze nahore to bude spis dodejchavat (male turbo), ale evidentne nema problem.
Mam tam ale nejakej cip - meni hodnoty MAPu. Ale od nej bych ocekaval spise meneni smerem dolu
(aby donutil ECU pridat na tlaku).

Ja zas nenasel moznost cist MAP ve Voltech :-(

Stránka 2 z 4 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/