Právě je 16.06.2019 07:28



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 ELM 327 s Android 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 182
Bydliště: Pardubicko
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Já už mám alergii na tyhle levné šmejdy. Zatim se mě nepovedlo koupit adaptér aby správně fungoval s Torque. Je úplně jedno jestli je kupuji v Čr nebo ebay,aliexpress atd prostě všechno jeden aušus. :mrgreen:

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium
Seat Alhambra 1.9 TDi PD 110 kW "autobus"


19.02.2018 18:45
Profil
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013 17:06
Příspěvky: 6699
Bydliště: Praha
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Stejná zkušenost :nunu:

_________________
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue
Galerie
Obrázek
Obrázek


19.02.2018 18:54
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7469
Odeslat Re: ELM 327 s Android
https://www.ebay.com/itm/ELM327-V1-5-OB ... SwMmlZ3nWm

Uz tri taketoho typu som kupil a funguju vsetky (nie presne tento kus). Pozor, treba v1.5, nie v2 alebo v2.1. Tie vyssie verzie nefunguju!

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


19.02.2018 19:59
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 182
Bydliště: Pardubicko
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Zrovna tenhle mám jako poslední a seká se nebo nečekaně padne soft.
Zatim jako jediný trochu schopný je bílý adapter ze sunnysoftu, ale některé PIDy mě nefungují. Zajimavé je, že kamarád má stejné auto, ročník, motorizaci i adaptér od rovnakého prodejce a jemu to funguje a mě ne. :mrgreen:

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium
Seat Alhambra 1.9 TDi PD 110 kW "autobus"


19.02.2018 20:09
Profil
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013 17:06
Příspěvky: 6699
Bydliště: Praha
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Bílej od sunnysoftu mě umřel po roce a mezi tím jsem měl tři :mrgreen: už nechci!
Já už můžu založit i vlákno gps/gsm lokátor, mám čtvrtej nefunkční během 21měsíců!!!!!!

_________________
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue
Galerie
Obrázek
Obrázek


19.02.2018 20:13
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 182
Bydliště: Pardubicko
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Chtěl jsem to kvůli monitorováni dpf filtru a jako naschvál zrovna tyhle PIDy mě nejdou. :mrgreen:
Až se udělá trochu lepší počasí tak udělám kontrolku a na tyhle hračky seee.u. :D
Na vše ostatní mám FoCom a usb elm327.

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium
Seat Alhambra 1.9 TDi PD 110 kW "autobus"


19.02.2018 20:20
Profil
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7469
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Ladagalaxy napsal:
Zrovna tenhle mám jako poslední a seká se nebo nečekaně padne soft.

Mas v1.5?

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


19.02.2018 20:44
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 182
Bydliště: Pardubicko
Odeslat Re: ELM 327 s Android
V popisu nemám uvedeno nic. Musel bych to napíchnout a vyčíst co tam je za verzi.

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium
Seat Alhambra 1.9 TDi PD 110 kW "autobus"


19.02.2018 20:55
Profil
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7469
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Pretoze prave v2 a v2.1 sa sprava ako popisujes. Aj podla dalsich ludi treba kupovat starsiu verziu.
Tie v1.5 mi zatial funguju. Na 100% to neviem garantovat u vsetkych kusov.

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


19.02.2018 22:10
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 182
Bydliště: Pardubicko
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Modrý mini adaptér jsem měl V1.5 a ten krom nefunkčních PIDů mě neustále vypisoval chybu na pátem válci a ještě jednu chybu, ale již si nepamatuji jakou. Bohužel mám pouze 4 válce. :mrgreen:
Uvažoval jsem jestli nekoupit adaptér co doporučuje přímo tvůrce Torque, ale nechce se mě riskovat nákup adaptéru za cca 100-140 dolarů a stejně mě to nebude fungovat.

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium
Seat Alhambra 1.9 TDi PD 110 kW "autobus"


19.02.2018 22:19
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 10.03.2008 15:30
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Diky za tipy - no nakonec jsem se hecnul a objednal po dlouhem spekulovani u Cinana. Tak jsem zvedav, co to vlastne dorazi.
Uz jsem se totiz setkal s tim, ze (USB) ELM327 v1.5 nechodil, pravdepodobne fake z V2. Jenze to proste clovek nezjisti, dokud to nema v ruce.
Kdyby ten sunnysoft aspon predstavoval volbu jistoty, kdyz uz stoji ty prachy. Ale objednat si kus pochybne kvality zvladnu i sam a levnejs :-).

_________________
Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX


20.02.2018 08:41
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 27.07.2016 10:25
Příspěvky: 302
Bydliště: Brno
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Tak ja mel adapteru nekolik, 1.5 i 2.1.
A vsechny umeli cist obd2 emisni, coz snad umi vsechny, ale myslel jsem, ze chetme forscan, ktery umi i dalsi funkce.
Copak nejaka regenetace tlaky pred dpf je soucasti obycejne obd2 ctecky? To ani omylem...

Ale s torque snad funguji vsechny, o tom se nemusime bavit.
U dieselu by jste meli precist teplotu motoru, otacky a nazdar. :)

_________________
FoFo, 2009, duratec-he 2.0. LPG BRC


20.02.2018 18:15
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013 17:06
Příspěvky: 6699
Bydliště: Praha
Odeslat Re: ELM 327 s Android
Jurawood..... :mrgreen: napětí, tlak turba, teplota okolního vzduchu, nasávaneho atd atd :palec_nahoru:

_________________
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue
Galerie
Obrázek
Obrázek


20.02.2018 18:29
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 10.03.2008 15:30
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha
Odeslat Re: ELM 327 s Android
tak po pravde na to, aby behal forscan mam USB verzi ELM, tuhle BT hracku bych vozil v aute pro pripad potřeby něco resit s telefonem v ruce...
Ono potom mam Windows telefon, a tudíž torque je passe - takze uvidim, jak se budou chodit Windows aplikace...

_________________
Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX


Naposledy upravil jenikHK dne 20.02.2018 20:50, celkově upraveno 1

20.02.2018 20:32
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7469
Odeslat Re: ELM 327 s Android
jenikHK napsal:
Uz jsem se totiz setkal s tim, ze (USB) ELM327 v1.5 nechodil, pravdepodobne fake z V2. Jenze to proste clovek nezjisti, dokud to nema v ruce.

Hej, cinanom dosla v1.5, tak zabalili v2.1. ved vyzeraju rovnako :mrgreen:
Ked aj kupis 20 roznych kusov a bude fungovat iba 1, vyjde to menej ako ten 150dolarovy akoze "original".
Ten Forscan pozriem. Pretoze zatial som nenasiel nic, co by mi zobrazovalo teplotu DPF.

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


20.02.2018 20:45
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.077s | 10 Queries | GZIP : Off ]