FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
LH
Junior
Junior
Příspěvky: 273
Poszewka jedwabna 40x60
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: CZ

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od LH »

Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW
dark_sk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 09.07.2018 08:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od dark_sk »

skusil som .. brani sa .... ale uz som objednal USB kabel aj s prepinacom .. dik za info ...
Ford FOCUS mkIII combi 2.0 TDCI TITANIUM Powershift po FL
Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16395
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ZaQik »

nedoporucuji pouzivat focccus pro poFL auta ... muzete tim udelat vic skody nez uzitku
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1166
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA »

Planujem aktivaciu kamery, centralneho repraku, a zmenu displeja radia na mojej Kuge 2014 s Focccusom, pojde bez problemu? Ci tvoje varovanie plati az pre Kugu FL 2015?
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

ForScan bude tak jak tak jistejsi ;)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1166
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA »

no s nim som este nic neskusal, s focccus som to iste uz robil na cmaxe 2011
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1166
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA »

vie niekto co s tym? diky :?
Přílohy
Bez názvu.png
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
zezmen
Nováček
Nováček
Příspěvky: 91
Registrován: 10.03.2019 09:51
Bydliště: Tábor

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od zezmen »

Také mám stený problém.

Používám kabel ForDiag.
Děje se to i při Bluetoth/WiFi OBD adaptéru.

Pokud vám to funguje, napište nám sem verzi Foccuse ve které vám to funguje.

Děkuji
Ford Focus 1.6 TDCi 66kW r.v. 2005
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

Nepoužívejte už focccus. Forscan to zvládne taky a stabilně.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7518
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. »

Forscan vie uz menit parametre na mk3? Aj free verzia?
Grand C-max 2019 1.5 TDCi 88kW
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

Dávno. Potřebuješ akorát licenci, kterou si stále můžeš obstarat na 2 měsíce zdarma.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
rva
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 17.07.2009 19:39

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od rva »

Chci si změnit monitoring tlaku pneumatik z TPMS na DDS. Zapnu zapalování. FoCCCus_0.8.6 se mi přes kabel připojí k vozidlu a načte parametry z BCM. Pro jistotu si je uložím do souboru. To vše jsem udělal a dál se neodvážil.
Dle návodu tady přepíšu v BCM položku #101 na DDS. A poté resetuji modul ABS. Vše jasné :D .
Ale opakovaně tady varujete nepoužívat Focccus pro auta po FL. Takže neriskovat? Jde to bezpečněji s jiným software? FORScan ? ELMConfig.0.2.17b mi občas hodí chybu.
FF III 1.6 Ti-VCT 92 kW 2015 Grey
FF II kombi 1.6TDCi 2005 Grey
Obrázek
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

Ano, pouzivej ForScan.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“