FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 02.07.2014 13:49

Foki to dělal (nevím přes jaký soft) a na UK fóru jeden kluk taky.
Takže to jde, pokud ti jde o to dodělat tempomat..
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 761
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od jirkaj » 02.07.2014 13:51

jj, tempomat na MK3. Myslel jsem tímto softwarem (FoCCCus) jestli to už někdo zkoušel.
Na ruském fóru to myslím někdo dělal.

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 02.07.2014 13:56

Nevidim duvod, proc by to mel byt problem. Jde jen o nastaveni parametru v BCM.
Auto uz si to pak prebere.
Kdyz jdou jine, pujde i tento :)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 761
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od jirkaj » 02.07.2014 21:50

No jo, šlo to :) - oproti MK2 paráda.
největší pakárna je vyřezat díru pro čudlíky.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19234
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od foki » 03.07.2014 08:30

jirkaj píše:Nezkoušeli jste aktivovat tempomat a omezovač? (samozřejmě po montáži tlačítek :) )
jj je to jak pises musi se opatrne rezat a vybrusivat protoze tlacitka maji maly rantl a pak po dotazeni nechtelo "klikat" bocni tlacitko , tak se to upravovalo dokud se to nepovedlo . delal jsem to ale pres IDS
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

danY2014
Nováček
Nováček
Příspěvky: 85
Registrován: 31.10.2014 11:54
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od danY2014 » 15.12.2014 14:02

Anduril píše:Vyzkousene jsou zatim jen PCM a ACM, pokud vim, je to i v changelogu napsane.
Oživuji toto téma a rád bych se zeptal zda jste už někdo někdy úspěšně se software FoCCCus (nyní verze 0.8.3) úspěšně updatoval některý modul přes utilitu Tools/Upload VBF?

Děkuji za zkušenosti.

Edit 17.12: Takže nikdo nic? :nixw:

PapoS
Junior
Junior
Příspěvky: 470
Registrován: 07.02.2013 21:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od PapoS » 28.01.2015 20:52

Akurat som zistil ze technik vo forde uvidi ak bolo nieco zapisovane do jednotky cez Focccus 8O
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 28.01.2015 20:58

To je mozne. Mohou si porovnat konfiguraci auta online s etisem.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 17145
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ZaQik » 28.01.2015 21:05

muzes tvrdit, ze Ti to delali IDSkou nekde jinde
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
unicorn
Nováček
Nováček
Příspěvky: 103
Registrován: 30.05.2009 16:56
Bydliště: Kosice

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od unicorn » 28.01.2015 21:11

tak mne pri reklamacii spetneho zrkadla, pri ktorom prestalo fungovat automaticke zaklapanie povedali, ze im vyskocila zmena v nastaveniach, ze mi skusia prehrat novy SW. ale nijak ma tym nekonfrontovali, jedine co spomenuli, ze si to vsimli. ja som sa tvaril, ze o nicom neviem. po prehrati SW, mi vsetky funkcie co som si pozapinal fungovali aj dalej, takze to vobec neriesia.
Fofo MK3 2014, 1.0 Eco 92kW Obrázek
Ex: FoFo MK1 2002, 1.8 TDCi 74kW

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 28.01.2015 21:14

ZaQik: Tak jiste :mrgreen:

Stejne by me zajimalo, jak to je. Pze v servise, kam jezdim, vyjde technik s IDSkou klidne i ven ze servisu na parkoviste k autu a na netu urcite neni. Takze se asi ani nic nikde neulozi (do online databaze).
Pak jinde muzou tvrdit neco o neopravnenem zasahu do konfigurace, pze to neni v etisu uvedeno.
Nicmene zatim jsem s tim zadne problemy nemel, nikdo nic nerikal.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

PapoS
Junior
Junior
Příspěvky: 470
Registrován: 07.02.2013 21:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od PapoS » 28.01.2015 21:19

Nie, nie, nie. Nie je to porovnanim konfiguracie s Etisom. Neviem cim to je ale tymto nie. Asi tam bude nejaly log skor
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 28.01.2015 21:21

A jak jsi na to prisel? :)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

PapoS
Junior
Junior
Příspěvky: 470
Registrován: 07.02.2013 21:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od PapoS » 28.01.2015 21:23

Lebo sa ma pytal ci som sa v tom naaaahodou nerypal. A co si dobre pametam tak som tam ani nic neprestavil len som vycitaval nejake hodnoty a ked som siel zapisat tak mi hodilo nejaky error, najskor kvoli kablu a nemal som cas sa s tym hrat skusat inu rychlost atd.
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4587
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 28.01.2015 21:28

A smazal jsi pak chyby? ;)
Pze nactenim i zapisem ve Focccusu dojde k vytvoreni hromady chyb, ktere se zaznamenaji v ruznych modulech auta. To se samozrejme nestane pri pouziti IDS. Takze jestli to nebude tim...
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti