Právě je 14.12.2019 01:52



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další
 FoCCCus - elmconfig pro Focus3 
Autor Zpráva
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16064
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
tak to nasel chybu P1000 a delal chytreho

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


28.01.2015 21:29
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31.10.2014 11:54
Příspěvky: 84
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Ja prijel z original Ford servisu a system plny nesmazanych chyb, k tomu navic chybna konfigurace v BCMii ohledne typu handsfree a tim nefunkcni SYNC. Takze IDS neni spasitel, zalezi kdo je u klavesnice.


28.01.2015 21:34
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 31.10.2014 11:54
Příspěvky: 84
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
ZaQik napsal:
tak to nasel chybu P1000 a delal chytreho

A to je co?


28.01.2015 21:37
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16064
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
P1000 OBD Systems Readiness Test Not Complete

chyba vetsiny neoriginalnich diagnostik po precteni jednotky

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


28.01.2015 21:42
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31.10.2014 11:54
Příspěvky: 84
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Aha..uz jsem vygooglil...nikdy jsem nevidel po pouziti sveho cinskeho kabelu... je to chyba kterou s nim ani neuvidim i kdyz tam je? :nixw:


28.01.2015 21:45
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.10.2014 16:40
Příspěvky: 20
Odeslat Garancna prehliadka
Zdravim,
robil som nejake minimalne zasahy cez FoCCCus - zapnutie rozjazdu do kopca, zamkynanie dveri po rozjazde auta a kontrolu tlaku v pneumatikach (bez TPMS).
O par dni by som sa mal zucastnit garancnej prehliadky. Viete mi prosim poradit, co by som mal spravit, aby sa nedalo zistit, ze som do toho babral?
Dik :)


04.06.2015 20:06
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4574
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: Garancna prehliadka
Vymaz si chyby pres ForScan, pokud jsi to jeste neudelal. A to ze vsech modulu, ne jen tech na HS-CAN, ale i tech na MS-CAN = musis mit upraveny kabel.

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


04.06.2015 20:14
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.10.2014 16:40
Příspěvky: 20
Odeslat Re: Garancna prehliadka
Dik, skusim si vygooglit, ako na to. Upraveny kabel urcite nemam, ale aj to mozno nejak zvladnem


04.06.2015 20:23
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4574
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: Garancna prehliadka
Nemusis nic googlit, je to vsechno tady na foru ;)
ForScan si stahni, nacti si DTC a pak je dej smazat. FoCCCus vyrobi behem sve prace mnoho chyb, ktere nejsou zrovna typicke pri beznem fungovani auta, takze podle toho servis lehce odhadhe, ze do toho nekdo hrabal. Problem je, ze pokud nemas kabel upraveny na obe sbernice (coz v zakladu nemas), dostanes se jen na cast modulu auta, ne na vsechny...narozdil od servisu.

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


04.06.2015 20:39
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.10.2014 16:40
Příspěvky: 20
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
dik, vyskusam, aj prerobit kabel. Snad nic nedobabrem :)


04.06.2015 23:04
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 12.03.2015 22:41
Příspěvky: 262
Bydliště: Olomouc
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli je někde možné najít ucelenou informaci - seznam...funkcí, které lze aktivovat pomocí diag u FF3 po FL? Pokud to tady někde je, omlouvám se, ale nenašel jsem.... Našel jsem něco o automatickém zamknutí, aktivaci asist. rozjezdu do kopce... Ale jsou to takové střípky.... Je tedy možné se někde dostat k infu, co lze a co nelze?
Díky

_________________
Je : FF I 1,6 16V Ghia 5dv green
Je: FF III 1,5 EB Titanium kombi Lunar sky


22.06.2015 16:07
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4574
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
To zalezi, jaky mas "hardware" v aute. Da se zapnout zamykani pri rozjezdu, kontrola tlaku DDS (od r. 5/2014 nema moc vyznam, tam uz je kontrola standardne), rozjezd do kopce, prepnout svetla nouzoveho brzdeni z brzdovych svetel na blinkry, vypnout stopstart (trvale; obecne povypinat ruzne fce). No a to je tak +- vse, co lze udelat bez dalsich uprav - napr. kdyz si vymenis radio za jiny typ, dodelas tempomat, alarm atd., hodi se to pak pro povoleni techto fci. Ale na to uz potrebujes doplnit nejaky ten "hardware" v aute :)
Nevim ale, jestli FoCCCus na poFL aute nekdo zkousel, nezajimal jsem se.

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


22.06.2015 20:39
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
tak mam po "zasahu" budiky jak vanocni stromecek a neporadi si ani IDS :dih:

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


31.10.2015 14:24
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4574
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
a co za "zasah" jsi provadel?

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


31.10.2015 14:28
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
ukazoval mi teplomer -7C , tak nejdriv prehrat PCM , na chvili tam skocilo 11C , tak jsem si rikal vyhrano , ale po chvilce tam bylo zase -5C tak jsem zacal hledat v elmu jestli tam neni nejaky reset , a pritom jsem aktivoval rozjezd do kopce ale po inicializaci jsem dal reset ECU a od te doby porucha automatickeho parkovani , porucha PAM , nespravna kalibrace ABS (sviti vsechno ) , nepravna kalibrace PCM nejake chyba na BCMII ale do toho se uz nedostanu protoze mi to hlasi elm init error a kdyz dam pres IDS nahrat asbuilt data tak to napise zavada komunikace modul prestal odpovidat


Přílohy:
20151031_142429.jpg
20151031_142429.jpg [ 8.28 MB | Zobrazeno 225 krát ]
20151031_150033.jpg
20151031_150033.jpg [ 9.82 MB | Zobrazeno 190 krát ]

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
31.10.2015 14:35
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.090s | 11 Queries | GZIP : Off ]