Ford Focus Forum
https://www.ford-focus.cz/forum/

FoCCCus - elmconfig pro Focus3
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=277&t=39377
Stránka 8 z 9

Autor:  stano. [ 14.04.2018 17:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Povodne mi predne svetla svietili stale. Aj v polohe 0 (ako denne). Podarilo sa mi zmenit nastavenie tak, ze 0-vypnute, ostatne polohy zapnute. Este by som chcel dosiahnut najrozumnejsiu moznost - v polohe Auto aby sa rozsvecovali podla okoliteho osvetlenia. Nepodarilo sa mi najst taku kombinaciu konfigu, ani na nete. Vie niekto alebo ma to niekto tak nastavene, ze by mi to pozrel?

Autor:  FLA [ 14.04.2018 22:22 ]
Předmět příspěvku:  FoCCCus - elmconfig pro Focus3

mas drl?

Autor:  stano. [ 14.04.2018 22:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Ano. Domontovane LEDky. Svetla su klasicke halogeny. Na DRL nie je ani kabel v konektore svetiel (ak som dobre pozeral).

Autor:  FLA [ 16.04.2018 17:54 ]
Předmět příspěvku:  FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Ak mas drl a svetelný senzor a ak si deaktivoval automatické svietenie tak ti musí fungovat

Autor:  stano. [ 16.04.2018 18:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Mozes mi prosim ta odfotit obrazovku tvojho konfigu, alebo poslat stiahnuty konfig (xml subor)?
DRL mam domontovane, to nema vplyv na (ne)fungovanie.
Tiez si myslim, ze by to malo ist. Ale nejde. Preto sa pytam tu.
V polohe auto to svieti stale. Pristrojovka meni jas tak, ako ma.
Dik.

Autor:  ZaQik [ 16.04.2018 19:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

mas povoleney svetelny senzor? (a mas ho v aute?)

Autor:  stano. [ 16.04.2018 19:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Ako pisem, pristrojovka meni jas podla vonkajsieho osvetlenia - cez den svieti, v tme pohasne. Najlepsie to vidiet pri jazde cez tunel. Tak predpokladam, ze svetelny senzor je len tento jeden, a funguje ako ma :?:

Autor:  ZaQik [ 16.04.2018 19:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

jakou polozku jsi jak zmenil?

Autor:  Anduril [ 16.04.2018 19:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Pristrojovka nemeni jas podle svetelneho senzoru pro svetla, ale podle ambient senzoru/slunecniho senzoru klimatizace. Ten se ale imho neda pouzit pro rozsvecovani svetel.

Autor:  stano. [ 16.04.2018 19:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Aha. Svetelny senzor ma byt v tej krabici za vnutornym spatakom?

Autor:  Anduril [ 16.04.2018 19:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Presne tak.

Autor:  stano. [ 16.04.2018 20:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Tak to je v prdeli. Potom senzor nemam :(
Diky za nasmerovanie.
Predpokladam, ze doplnenie toho boxu vyzaduje aj vymenu celneho skla.

Autor:  dark_sk [ 28.12.2018 11:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

caute mate nieko skusenosty ?? s foccus a forscan mi nejde spojit......

pri nacitany vypise v foccus eroror during loading VBF // na palubovke zatial vyskakuje nizka hladina brdovej kvapaliny a motor neokladne servis//

Obrázek

Autor:  FLA [ 28.12.2018 12:05 ]
Předmět příspěvku:  FoCCCus - elmconfig pro Focus3

no. kua to je popis problému ach jo

Autor:  dark_sk [ 28.12.2018 12:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

FLA napsal:
no. kua to je popis problému ach jo



prepac .. neuvedomil som is ze som tam nic nenapisal ... upravene ...

Stránka 8 z 9 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/