FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
LH
Junior
Junior
Příspěvky: 273
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: CZ

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od LH » 28.12.2018 12:23

Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW

dark_sk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 09.07.2018 08:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od dark_sk » 29.12.2018 20:45

skusil som .. brani sa .... ale uz som objednal USB kabel aj s prepinacom .. dik za info ...
Ford FOCUS mkIII combi 2.0 TDCI TITANIUM Powershift po FL

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16739
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ZaQik » 18.03.2019 10:59

nedoporucuji pouzivat focccus pro poFL auta ... muzete tim udelat vic skody nez uzitku
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 26.03.2019 11:47

Planujem aktivaciu kamery, centralneho repraku, a zmenu displeja radia na mojej Kuge 2014 s Focccusom, pojde bez problemu? Ci tvoje varovanie plati az pre Kugu FL 2015?
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 26.03.2019 11:55

ForScan bude tak jak tak jistejsi ;)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 26.03.2019 12:08

no s nim som este nic neskusal, s focccus som to iste uz robil na cmaxe 2011
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 07.04.2019 19:54

vie niekto co s tym? diky :?
Přílohy
Bez názvu.png
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

zezmen
Nováček
Nováček
Příspěvky: 91
Registrován: 10.03.2019 09:51
Bydliště: Tábor

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od zezmen » 14.04.2019 07:41

Také mám stený problém.

Používám kabel ForDiag.
Děje se to i při Bluetoth/WiFi OBD adaptéru.

Pokud vám to funguje, napište nám sem verzi Foccuse ve které vám to funguje.

Děkuji
Ford Focus 1.6 TDCi 66kW r.v. 2005

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 14.04.2019 09:27

Nepoužívejte už focccus. Forscan to zvládne taky a stabilně.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 14.04.2019 10:37

Forscan vie uz menit parametre na mk3? Aj free verzia?

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 14.04.2019 10:48

Dávno. Potřebuješ akorát licenci, kterou si stále můžeš obstarat na 2 měsíce zdarma.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

rva
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 17.07.2009 19:39

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od rva » 11.12.2019 11:34

Chci si změnit monitoring tlaku pneumatik z TPMS na DDS. Zapnu zapalování. FoCCCus_0.8.6 se mi přes kabel připojí k vozidlu a načte parametry z BCM. Pro jistotu si je uložím do souboru. To vše jsem udělal a dál se neodvážil.
Dle návodu tady přepíšu v BCM položku #101 na DDS. A poté resetuji modul ABS. Vše jasné :D .
Ale opakovaně tady varujete nepoužívat Focccus pro auta po FL. Takže neriskovat? Jde to bezpečněji s jiným software? FORScan ? ELMConfig.0.2.17b mi občas hodí chybu.
FF III 1.6 Ti-VCT 92 kW 2015 Grey
FF II kombi 1.6TDCi 2005 Grey
Obrázek

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 11.12.2019 12:20

Ano, pouzivej ForScan.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti