Ford Focus Forum
https://www.ford-focus.cz/forum/

FoCCCus - elmconfig pro Focus3
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=277&t=39377
Stránka 9 z 9

Autor:  LH [ 28.12.2018 12:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

A máš ten adaptér upravený ?
viewtopic.php?f=197&t=34725

Autor:  dark_sk [ 29.12.2018 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

skusil som .. brani sa .... ale uz som objednal USB kabel aj s prepinacom .. dik za info ...

Autor:  ZaQik [ 18.03.2019 10:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

nedoporucuji pouzivat focccus pro poFL auta ... muzete tim udelat vic skody nez uzitku

Autor:  FLA [ 26.03.2019 11:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Planujem aktivaciu kamery, centralneho repraku, a zmenu displeja radia na mojej Kuge 2014 s Focccusom, pojde bez problemu? Ci tvoje varovanie plati az pre Kugu FL 2015?

Autor:  Anduril [ 26.03.2019 11:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

ForScan bude tak jak tak jistejsi ;)

Autor:  FLA [ 26.03.2019 12:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

no s nim som este nic neskusal, s focccus som to iste uz robil na cmaxe 2011

Autor:  FLA [ 07.04.2019 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

vie niekto co s tym? diky :?

Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 169.84 KB | Zobrazeno 126 krát ]

Autor:  zezmen [ 14.04.2019 07:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Také mám stený problém.

Používám kabel ForDiag.
Děje se to i při Bluetoth/WiFi OBD adaptéru.

Pokud vám to funguje, napište nám sem verzi Foccuse ve které vám to funguje.

Děkuji

Autor:  Anduril [ 14.04.2019 09:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Nepoužívejte už focccus. Forscan to zvládne taky a stabilně.

Autor:  stano. [ 14.04.2019 10:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Forscan vie uz menit parametre na mk3? Aj free verzia?

Autor:  Anduril [ 14.04.2019 10:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Dávno. Potřebuješ akorát licenci, kterou si stále můžeš obstarat na 2 měsíce zdarma.

Stránka 9 z 9 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/