forscan

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Poszewka jedwabna 40x60
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

Vsak to tu je napsane, ze musis mit rozsirenou licenci - je to na vyzkouseni zdarma... Zaregistrujes se na foru ForScanu, zazadas o licenci na zaklade hw klice z ForScanu a mas to.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Uživatelský avatar
ACEMajky
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1575
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Liberecko
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ACEMajky »

Musim nejaky tema o Forscanu najit, tady to vlakno sem projel cele a o tom co pises (ze je to tu napsane) sem zde nic nepise... + sem dal vyhledat z primo slovo Forscan a zadne konkretni tema sem take nenasel

Jedine co sem nasel na strankach tvurce je to, ze program je v lite verzi. Po zaregistrovani do fora mohu zazadat o extended verzi, pokud potrebuju rozsirene funkce. Extended verzi pokud mi to schvali dostanu na zaklade HW klice na dobu 2 mesicu. Ti co spolupracuji na projektu ci se jinak podili maji neomezenou Extended verzi - pokud sem to teda se svoji mizernou anglictinou pochopil dobre...


Jinak uz na registraci pracuju (cekam na overovaci e-mail). Ono jak to ma kazdy program jinak, tak nez to clovek nastuduje...

Ted jesm objevil jeste http://www.ucdsys.ru a na foru forscanu jsem se docetl, ze manik tim do RS 2016 dokonfiguroval tempomat
ACEMajky
Ford Mondeo Kombi 1,5EB Titanium, white - r.v.2018
Ford Focus RS 2,3 EcoBoost, white frozen

Minulost:
Ford Escort Combi 1.8TD (66kW) Ghia, black panther - r.v. 1997
Ford Mondeo Kombi 2,2TDCi (114kW) Titanium X, black panther - r.v.2006
Uživatelský avatar
Nonid
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5282
Registrován: 05.12.2012 22:07
Bydliště: Práááha - Vyšehrad!

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Nonid »

Usnadnim ti to: http://forscan.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=836 . Drzi tusim dva mesice a pak se da znova obnovit :)
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

ACEMajky píše: tady to vlakno sem projel cele a o tom co pises (ze je to tu napsane) sem zde nic nepise... + sem dal vyhledat z primo slovo Forscan a zadne konkretni tema sem take nenasel
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 3#p1114833 ;)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Uživatelský avatar
ACEMajky
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1575
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Liberecko
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ACEMajky »

Jestli narazis na informaci od Adow, tak je nepresna, jelikoz verze zdarma, co stahnes neni kompletni, musis se nejdrive jak sem psal registrovat a pozadat o full verzi, kterou dostabes na 2 mesice... Ale nebudem slovickarit, od toho tu nejsme...


Nonid: ano, odtud jsem cerpal, jak sem sem psal me postrehy...
ACEMajky
Ford Mondeo Kombi 1,5EB Titanium, white - r.v.2018
Ford Focus RS 2,3 EcoBoost, white frozen

Minulost:
Ford Escort Combi 1.8TD (66kW) Ghia, black panther - r.v. 1997
Ford Mondeo Kombi 2,2TDCi (114kW) Titanium X, black panther - r.v.2006
Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4577
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril »

A co tam asi Adow psal :roll: V jeho prispevku je vsechno, co je treba. Navic je to detailne popsano i na strankach ForScanu. Verze, kterou stahnes, kompletni je, akorat nemas licenci na pouzivani rozsirenych funkci. Nechas si vygenerovat tu licenci, tu nahrajes ve ForScanu (zalozka About - Load licence key) a muzes nastavovat. No tak hlavne, ze jsi na to taky prisel :)
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Uživatelský avatar
ACEMajky
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1575
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Liberecko
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ACEMajky »

Jj, tohle tu piseme trochu s krizkem po funuse, jelikoz sem nahore psal, ze s moji spatnou anglictinou .... .... a zdali sem to prelozil spravne, stacilo napsat ANO :)

Adow psal, ze full verzi mas na 2 mesice, o registraci a zadosti a HW klici tam nic nebylo, ale jak rikam, nema smysl slovickarit. Me slo o to, ze zde info nebylo jak si psal, az na popud toho ze sem to zde resil - cili mi slo o klasiku, ze si nekod neprecte tema a resi do kola to same....
ACEMajky
Ford Mondeo Kombi 1,5EB Titanium, white - r.v.2018
Ford Focus RS 2,3 EcoBoost, white frozen

Minulost:
Ford Escort Combi 1.8TD (66kW) Ghia, black panther - r.v. 1997
Ford Mondeo Kombi 2,2TDCi (114kW) Titanium X, black panther - r.v.2006
Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5863
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Adow »

Adow píše:No zkoušel jsi načíst konfiguraci Forscanem?? Jdou tam dělat v podstatě stejné změny jako přes Focccus. Je zapotřebí rozšířená licence, ale ta je po dobu 2 měsíců zdarma. Víc info mají na stránkách.
Nic o nějaké verzi jsem nepsal. Ta je jen jedna a k té máš standardní nebo rozšířenou licenci. Program zatím není česky, tak ať si nenaděláš na autě paseku.
Uživatelský avatar
ACEMajky
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1575
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Liberecko
Kontaktovat uživatele:

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ACEMajky »

Adow - v pohode, nemyslel sem to zle, proste nestastne napsano - to co si napsal se da vylozit ruzne, kor pro cloveka, ktery si program stahne prvbe. Ja to pochopil tak, ze je zadara a prvni 2 mesice je ve full verzi na vyzkouseni. Coz sem pak zjistil, ze neni pravda, tak sem zacal hledat (a mezi tim sem to napsal sem muj poznatek) a nasel jsem, ze aby byla se vsemi funkcemi, musim se zaregistrovat a na 2 mesice dostanu full verzi a to vse zdarma. Takze si mel pravdu, ale pro cloveka, kterrj to nezna to muze vyznet uplne jinak.
Anglicky umim, jen se nepovazuju za mistra (coz dneska mlady se povazuji a kdyz na ne promluvis, tak zacnou koktat)... :)
ACEMajky
Ford Mondeo Kombi 1,5EB Titanium, white - r.v.2018
Ford Focus RS 2,3 EcoBoost, white frozen

Minulost:
Ford Escort Combi 1.8TD (66kW) Ghia, black panther - r.v. 1997
Ford Mondeo Kombi 2,2TDCi (114kW) Titanium X, black panther - r.v.2006
Uživatelský avatar
Nonid
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5282
Registrován: 05.12.2012 22:07
Bydliště: Práááha - Vyšehrad!

forscan

Příspěvek od Nonid »

Tak hlavne, ze jsme se nakonec dobrali ke spravnymu vysledku :palec_nahoru:
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Uživatelský avatar
Mattys
Junior
Junior
Příspěvky: 330
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Vrbno pod Pradědem

Příspěvek od Mattys »

Po dvou měsících co,založit nový účet a požádat zase,nebo to jde znovu na ten samý účet?
NEW 11.11.2014:Ford Mondeo MK4 2010, 2,0TDCi
OLD:FORD FOCUS COMBI 1,6 ZETEC SE 74KW 16V rv.6/1999 BLACK METAL
ObrázekGalérka http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=4800
Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5863
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Příspěvek od Adow »

Je to na HW ID - takže nový účet ano a k němu nový notebook :D
Uživatelský avatar
Mattys
Junior
Junior
Příspěvky: 330
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Vrbno pod Pradědem

Příspěvek od Mattys »

A jiné řešení?Neříkej,že kupuješ nový noťas furt ;-)
NEW 11.11.2014:Ford Mondeo MK4 2010, 2,0TDCi
OLD:FORD FOCUS COMBI 1,6 ZETEC SE 74KW 16V rv.6/1999 BLACK METAL
ObrázekGalérka http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=4800
Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5863
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Adow »

Právě na jednom trvalém řešení pracuju, časem uvidíte :D
Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 760
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od jirkaj »

A co nahrát do virtuálu a stopnout datum? (vždycky při startu nastavit stejné)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“