forscan

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Uživatelský avatar
vita_k
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 3887
Poszewka jedwabna 40x60
Registrován: 05.11.2010 18:55
Bydliště: Brno a okoli

forscan

Příspěvek od vita_k »

Zjistím, díky za odpověď
Galerie: Mondeo 1.6 ecoboost http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 56&t=46148
focus II 07', 1.6tdci 80kw, no DPF
byl: escort 97', 1.8tdi 66kw
Uživatelský avatar
ScorpionSX
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1197
Registrován: 29.01.2011 19:05
Bydliště: Trenčín, SR

Re: forscan

Příspěvek od ScorpionSX »

Toto som zažil s neorigo klúčom pri FF2, kde bol čip immo síce správny, ale bol na zlom mieste v klúči, takže ho "protistrana" nerozpoznala.
Obrázek Roman_Ko211
Ford Focus MK2 2005 1.8TDCi - GALLERY
Uživatelský avatar
vita_k
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 3887
Registrován: 05.11.2010 18:55
Bydliště: Brno a okoli

forscan

Příspěvek od vita_k »

4D63 80bits
Galerie: Mondeo 1.6 ecoboost http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 56&t=46148
focus II 07', 1.6tdci 80kw, no DPF
byl: escort 97', 1.8tdi 66kw
Uživatelský avatar
ScorpionSX
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1197
Registrován: 29.01.2011 19:05
Bydliště: Trenčín, SR

Re: forscan

Příspěvek od ScorpionSX »

Môžem sa mýliť, ale myslím že 80bit chip je pre novšie autá - FF3, Mondeo MK5, Fiesta MK7 a pod. Ty potrebuješ skôr niečo takéto:
https://a.aliexpress.com/_U2hPg
Obrázek Roman_Ko211
Ford Focus MK2 2005 1.8TDCi - GALLERY
Uživatelský avatar
vita_k
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 3887
Registrován: 05.11.2010 18:55
Bydliště: Brno a okoli

Re: forscan

Příspěvek od vita_k »

Diky budu proverovat.
Galerie: Mondeo 1.6 ecoboost http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 56&t=46148
focus II 07', 1.6tdci 80kw, no DPF
byl: escort 97', 1.8tdi 66kw
smrtiak
Příspěvky: 1
Registrován: 02.03.2020 09:43

Re: forscan

Příspěvek od smrtiak »

Čaute
Mám otázku ohľadom servisného intervalu, intervalu výmeny oleja.
Mám S-max 2007 2.0 benzín servisné intervaly nie sú nakonfigurované, dajú sa pomocou forscanu nejako do konfigurovať, lebo už sa mi stalo že som prešvihol výmenu oleja
ďakujem za odpoveď
Uživatelský avatar
foker
Junior
Junior
Příspěvky: 251
Registrován: 15.01.2012 15:27
Bydliště: NR

forscan

Příspěvek od foker »

Ahojte.Da sa kodovat kluc imobilizera bez povodneho kluca?
Kolega stratil kluc od auta a mal len 1.Ked si kupi zamky s klucmi (viem ze musia byt 2) budu sa dat nakodovat bez povodneho kluca?

Odoslané z LG G7
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW
Ferry_cz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 30
Registrován: 17.08.2016 12:56
Bydliště: Příbram

Re: forscan

Příspěvek od Ferry_cz »

pujde to, ale musi se nejdrive udelat vymaz vsech naprogramovanych klicu v PATS a pak teprve programovat dva nove.
Predtim vymazanim je jeste dobre zkontrolovat oba nove klice, zda je auto vidi a bude je umet nacist, nektere cinske kopie mivaly problem, ze se nehlasily a nesly pak naprogramovat

v manualu to maj pekne popsane, uspesne jsem to podle nej naprogramoval, kupoval jsem vystrelovaci klic v cine, vcetne vybrouseni planzety podle zaslane fotky a vse na jednicku, dalkove se naparovalo OK, cip immo jsem taky dohral a planzeta vybrousena super, komplet za cenu 350kc :hhura:

overeni noveho klice pred vymazem: https://forscan.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=1581
vymaz a programovani novych : https://forscan.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=839
Focus Tournier r.v. 3/2006 - Duratorq 1,6TDCi 80kW alias peugeotí DV6TED4 FAP
další auta ve vlastnictví: Peugeot 106 1.0 33kW, 306 cabrio 1.6 72kW, 406 1.8 16V 81kW a 806 2.0 16V 97kW
Uživatelský avatar
foker
Junior
Junior
Příspěvky: 251
Registrován: 15.01.2012 15:27
Bydliště: NR

forscan

Příspěvek od foker »

Pisu tam ze na programovanie potrebujem aspon 1 platny kluc,ktory on nema.Da sa dostat k mazaniu aj bez stareho kluca?

Odoslané z LG G7
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW
Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2928
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl »

Klice nemazat, nakodovat dva novy, pak vymazat vsechny ulozeny a potom znova dva novy...
Uživatelský avatar
foker
Junior
Junior
Příspěvky: 251
Registrován: 15.01.2012 15:27
Bydliště: NR

forscan

Příspěvek od foker »

Ale na nakodovanie dalsich treba aspon 1 povodny.A ten nemame

Edit: Podla fora Forscan idu vymazat aj bez stareho.Dufam

Odoslané z LG G7
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW
Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2928
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl »

Dalsi klice prikodujes i bez 1 funkcniho.
Uživatelský avatar
foker
Junior
Junior
Příspěvky: 251
Registrován: 15.01.2012 15:27
Bydliště: NR

forscan

Příspěvek od foker »

Ok,ale preco najprv prikodovat?
A ked musia byt aspon 2 tak tam musi mat aj teraz nakodovane 2.Mozem pridat dalsie 2?Kolko ich tam moze byt?

Odoslané z LG G7
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW
Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2928
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl »

Z duvodu co psal Ferry... jde nakodovat 8 klicu.
Uživatelský avatar
foker
Junior
Junior
Příspěvky: 251
Registrován: 15.01.2012 15:27
Bydliště: NR

forscan

Příspěvek od foker »

Aha,no ved jasne.Kluce pravdepodobne nebudu z ciny ale z vrakoviska.Co si zozenie to bude mat.
Dakujem za informacie

Odoslané z LG G7
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“