forscan

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
tomikajerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 28.05.2017 14:48
Bydliště: Velké Opatovice

Re: forscan

Příspěvek od tomikajerry » 29.05.2017 20:42

Jde tam nastavit nastavení světel? Majitel přede mnou nechal nastavit že svítí světla i na 0.
Ale i tak. Co je kvalitnější? Více podobné originálu? Klidně si připlatím za Fordiag,pokud to stojí za to.
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +

tomikajerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 28.05.2017 14:48
Bydliště: Velké Opatovice

Re: forscan

Příspěvek od tomikajerry » 30.05.2017 20:10

Běží elm na Windows 10?
Díky za rady.
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +

Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 760
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: forscan

Příspěvek od jirkaj » 30.05.2017 20:15

Na w10 beží v pohodě, světla záleží na typu auta, doplň si do popisu jaké máš auto ať víme na jaké se vlastně ptáš.

tomikajerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 28.05.2017 14:48
Bydliště: Velké Opatovice

Re: forscan

Příspěvek od tomikajerry » 30.05.2017 21:00

jirkaj píše:Na w10 beží v pohodě, světla záleží na typu auta, doplň si do popisu jaké máš auto ať víme na jaké se vlastně ptáš.
A je to :D
Používal jsem na mé minulé auto peugeot WOW WÜRTH ale nevím jak funguje Elm,zda získám více možností nastavení. Nebo ne. Např. Zámknutí po rozjezdu či ty světla...
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +

Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 5939
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Re: forscan

Příspěvek od Adow » 30.05.2017 21:46

S tímto by ELM + ELM Config nebo ForScan neměl mít problém..

tomikajerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 28.05.2017 14:48
Bydliště: Velké Opatovice

Re:

Příspěvek od tomikajerry » 01.06.2017 19:38

Adow píše:Forscan je zdarma a ELM k tomu taky není žádná pálka. Pro běžného uživatele to dle mého umí víc než dost ;)
Ještě jednou děkuji za vysvětlení!!
Je super že jsou lidi kteří tomu rozumí zapálení pomoct i ostatním! Ještě jednou děkuji
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +

cumlik11
Příspěvky: 1
Registrován: 27.02.2017 00:00

forscan fiesta mk7

Příspěvek od cumlik11 » 01.06.2017 19:59

Zdravim omlouvam se pokud uz tady nco takoveho bylo mam nejnovejsi forscan plus licenci na dva mesice auto fiesta 2009 tdci 66kw pripojim se pres elm327 ale nemuzu najit napr jednotlive vstriky kolik davkuji na tdci na youtube sem videl ze tyto udaje maji ale ja je nemam ani na vyber cim to je auto to nepodporuje nebo mam moc novou verzi forscanu ci co diky za vysveteni :)

tomikajerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 28.05.2017 14:48
Bydliště: Velké Opatovice

Re: forscan

Příspěvek od tomikajerry » 17.06.2017 16:42

Ahoj.
Jde ForScan nastavit tak aby při vynucené regeneraci vypalování filtru pevných částic se mohl já podívat i na aktuální teploty před a za katalyzátorem? Nebo tyto hodnoty někam nahrávat a po dokončení regenerace se podívat jaké teploty probíhaly?
Já to nemůžu nějak najít. Nevím zda to podporuje.

Děkuji
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +

pierce22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 07.02.2012 11:21

Re: forscan

Příspěvek od pierce22 » 11.08.2017 23:38

Zdravim, otazocka k OBD a softom ako forscan/focccus/elmconfig vs bezklucove startovanie. Ak som spravne vycital, tak tieto softy komunikuju, ked je kluc startera v polohe I. Co ale v pripade bezklucoveho zapalovania? Treba nastartovat? Alebo staci spustit elektroniku tj start button bez spojky... dakujem za odpoved
__________________________________________________
Ford Focus Combi III, Titanium, 1.0 ecoboost (125k) + custom
česť pamiatke: focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2007

Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 760
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: forscan

Příspěvek od jirkaj » 12.08.2017 05:08

Klíček musí být v poloze II, u bez klíče zmáčknout start bez spojky (musí svítit kontrolky)

pierce22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 07.02.2012 11:21

Re: forscan

Příspěvek od pierce22 » 12.08.2017 11:11

hmm by som dal ruku do ohna, ze som tu niekde cital o polohe I. Ok, vdaka za odpoved
__________________________________________________
Ford Focus Combi III, Titanium, 1.0 ecoboost (125k) + custom
česť pamiatke: focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2007

pierce22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 07.02.2012 11:21

Re: forscan

Příspěvek od pierce22 » 14.08.2017 14:16

zdar, este otazocka, ktora mozno zachrani vela novacikov :) je niekto ochotny napisat strucny navod, ako spravit kompletny backup povodnych nastaveni pre vsetky dostupne moduly cez forscan? Aby bolo kam sa vracat v pripade, ze nieco nedopadne dobre... :)
__________________________________________________
Ford Focus Combi III, Titanium, 1.0 ecoboost (125k) + custom
česť pamiatke: focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2007

pierce22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 07.02.2012 11:21

Re: forscan

Příspěvek od pierce22 » 22.08.2017 13:43

Odpoviem si sam pre dalsie generacie.. kazdy modul si treba zalohovat osobitne po spusteni servisnej procedury.
__________________________________________________
Ford Focus Combi III, Titanium, 1.0 ecoboost (125k) + custom
česť pamiatke: focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2007

Uživatelský avatar
aamoto
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 174
Registrován: 16.09.2014 20:49
Bydliště: Vysočina, Brno

Re: forscan

Příspěvek od aamoto » 25.10.2017 15:44

Ahoj, mám na vás dotaz, zkoušeli ste někdo přes FORScan nahrát klíč(imobilizér) do Focusu MK1 před FL?? Kamarád si objednal novej klíč, ale má jenom jeden, takže postupem kterým sem to dělal já se dvěma klíči to teda nejde. Když sem hledal jestli to jde našel sem, že by to mělo jít přes servisní funkce a následně programování PATS. Rači se zeptám, abych mu nesmazal ten už funkční klíč.

Díky.
Ford Focus I HB 1.6 Zetec 2004
Vojtův Focus I 1.6 Zetec Modrá ink.

Uživatelský avatar
vitut
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 3068
Registrován: 25.06.2008 13:03
Bydliště: Milovice(NB), Štoky(HB)
Kontaktovat uživatele:

Re: forscan

Příspěvek od vitut » 25.10.2017 17:48

Jde to. Proste jen pridas dalsi klic. Az to budes mit, nejspis zjistis, ze k jednotce budou naprogramovane uz 3 klice .... Ale to jde taky opravit.
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host