Diagnostika ForDiag

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
EL
Junior
Junior
Příspěvky: 264
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ostravsko

Diagnostika ForDiag

Příspěvek od EL » 15.12.2014 10:17

Máte někdo zkušenosti s kabelelem a softwarem ForDiag? Nevlastní tuto diagnostiku někdo v Ostravě nebo okolí?
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver

Uživatelský avatar
r0mik
.
.
Příspěvky: 9339
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od r0mik » 15.12.2014 10:47

jo mam ji

za ty prachy dobry pomocnik
Focus 2002 RS #1121
Focus 2003 ST170 kombi s tažným!
Transit 2004 odtahovka
...a hromada dalších Fordů..
https://www.zidova-garaz.cz

Uživatelský avatar
Venca a Martinka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 62
Registrován: 01.01.2010 23:31
Bydliště: Ostrava

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od Venca a Martinka » 07.05.2015 14:13

Ahoj nevíte kde koupit Fordiag??
Díky
Ford Mondeo Kombi 2001 2.0 TDDI 85KW KO
Ford Mondeo Kombi 2001 2.0 107KW prodáno
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 96KW
Ford Mondeo 2004 2.5 V6 125Kw

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16726
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od ZaQik » 07.05.2015 14:33

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Vlada1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 09.11.2015 09:30

ForDiag a DPF

Příspěvek od Vlada1 » 20.06.2018 10:30

Dobrý den. Víc hlav víc ví, tak bych se chtěl zeptat, zda umí ForDiag adaptovat (přizpůsobit, či vynulovat)
hodnoty nově namontovaného senzoru tlaků filtru DPF. Děkuji za odpověď. Vláďa

Uživatelský avatar
Jemar
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1341
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: čáslavsko

Re: ForDiag a DPF

Příspěvek od Jemar » 20.06.2018 10:40

Sice sem Tomin také chodí, ale má i svoje stránky. Třeba je tam i odpověď.
Uživatelsky bych to zjistil tak, že po připojení kabelu k autu a předpokládám, v záložce "servis" bych tuto možnost buď našel nebo nenašel.

Vlada1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 09.11.2015 09:30

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od Vlada1 » 20.06.2018 14:28

Jemar-dík za odpověď. Pro mě je tento problém zrovna aktuální, proto se ptám i tady. Na ForDiagu mám dotaz také (byl přímo na Tomina), ale zatím mrtvo. V záložce servis zřejmně není. Nevím jak by vadilo, kdyby si senzor ohmatala ŘJ sama. Diagnostická adaptace je asi vhodná. Po diagnóze P2453 vyčitěny kontakty a vizuální prohlídka hadiček (kromně nedostupného místa za motorem-dnes jdu do jámy) a vymazání závady. Vydrželo to asi 400km a opět stejné. Jednou už jsem senzor měnil (cca 3roky). Tak se prostě uvidí co z toho nakonec vypadne. Vláďa

Uživatelský avatar
Tomin123
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 535
Registrován: 09.07.2009 16:02
Bydliště: Kamenné Žehrovice
Kontaktovat uživatele:

Diagnostika ForDiag

Příspěvek od Tomin123 » 20.06.2018 15:20

Ahoj. Vzdy zalezi na danem typu motoru. 2.0tdci je mnoho subtypu. Zkus si stahnout software ForScan, zda nebude mit danou fn.
Tomin
Diagnostika ForDiag pro Ford motory, TDCI, CAN, ABS, Airbag, GEM, ...
Mondeo MK4 2.5T, Focus MK2 1.6 HWDA, Sierra DOHC turbo

Vlada1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 09.11.2015 09:30

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od Vlada1 » 20.06.2018 15:23

Rozumím a děkuji Tome. Je to 2.0 TDCI 100kW. Zkusím. Vláďa

Vlada1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 09.11.2015 09:30

Re: Diagnostika ForDiag

Příspěvek od Vlada1 » 21.06.2018 10:02

Ahoj. Pokračování. Tomin dobře poradil. Stažená veze FprScanu beta pro Win. Tato verze umí adaptovat jak samotný DPF, tak senzor tlaků DPF (teda nevím jestli to umí, ale nabízí to s informací, že se používá při výměně těchto komponentů). Nezkoušel jsem spustit, protože senzor zatím nemám. Jedna špatná zpráva- po stažení poslední verze sw ForDiag mi z nabídky zmizely některé Pidy pro DPF, zůstal pouze tlak a Volty, ale nejsou km od reganarace (úspěšná,neúspěšná). Na druhém počítači s jednotkou CD jsem nainstaloval znovu originál dodané CD a Pidy jsou. Vláďa

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti