Právě je 22.05.2019 16:35



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci? 
Autor Zpráva
Junior
Junior

Registrován: 06.02.2009 00:05
Příspěvky: 305
Bydliště: Praha 10
Odeslat Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
Koupil jsem uvedené auto z Itálie a v rádiu SONY není SD karta s navigací (kromě toho že v autě není ani návod k obsluze a servisní knížka).
Možná by mohlo být podobné i ve Focusu nebo C-Maxu.
Nevěděl by někdo jak navigaci zprovoznit?
Jakou SD kartu použít?
SD, SDHC nebo SDXC nebo ještě jinou a jak velkou a s jakou rychlostí?
Ford sice nabízí nějaké updaty, ale když teď nemám nic, tak mi asi update nepomůže.
Nebo ano?
Olej, filtry a svíčky jsem si vyměnil, geometrii mi nastavili v servisu (byla tam na předku rozbíhavost a přední gumy vypadaly podle toho), ale s navigací si nevím rady.

_________________
Focus ST 170 III/02 5dv.


21.04.2019 17:41
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15569
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
navigace ma oznaceni MFD, sledej tedy SD kartu pro ni

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


21.04.2019 17:52
Profil
Junior
Junior

Registrován: 06.02.2009 00:05
Příspěvky: 305
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
Ale jakou?
Tyhle mi připadají strašně malé: https://www.alza.cz/levne-pametove-kart ... 691&sc=520

_________________
Focus ST 170 III/02 5dv.


21.04.2019 18:00
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15569
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... t&kitx=ano

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


21.04.2019 18:18
Profil
Junior
Junior

Registrován: 06.02.2009 00:05
Příspěvky: 305
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
Díky, zkusím.

_________________
Focus ST 170 III/02 5dv.


21.04.2019 18:31
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 06.02.2009 00:05
Příspěvky: 305
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
Zdá se, že napřed bude třeba vyřešit ještě jiný problém.
Na displeji je pořád nápis "noGPS" a i v paměti závad je ta GPS-ka napsaná.
Asi nemá smysl zkoušet zprovoznit navigaci, která by ten GPS signál jistě chtěla mít k dispozici.
Nemá někdo zkušenost s tím, jak tu věc zprovoznit?
Anténní prot můžu zkusit vyměnit, mohu zkontrolovat to, do čeho se ten prut šroubuje - když vyndám lampičku stropního osvětlení, ale jak je to dál?

_________________
Focus ST 170 III/02 5dv.


08.05.2019 12:17
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15569
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?
koukni za panel displeje, jestli tam je pripojeny modry konektor fakra

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


08.05.2019 12:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.071s | 13 Queries | GZIP : Off ]