Výměna jednoduchých budíků za PP

Odpovědět
Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 6099
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od Adow » 30.03.2016 21:29

Borci, v klidu.. Nejdůležitější je stejně teploměr - vše ostatní jsou zbytečnosti :D

Uživatelský avatar
fotopetr
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 250
Registrován: 30.08.2014 00:19
Bydliště: Poříčany

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od fotopetr » 30.03.2016 21:42

Není důležitější než zásluhy jednotlivců to, že to je hotové, funguje to a pomohla mu s tím jeho širší Ford rodina ? :wink:
Ford Focus II Combi, 1,8TDCI, 85kW, r.v.2008

Uživatelský avatar
caval
.
.
Příspěvky: 452
Registrován: 27.07.2013 23:27
Bydliště: Štatl

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od caval » 30.03.2016 21:48

Kazdopadne :-)
Ja to psal jen jako takovej stouch :-) proto sou tam ti smajlici :-)
byl :Focus II Hatchback r.v. 2005 1,6 16V Ti-VCT Ghia Naira edition Fokinek
je : ST220 Blue performance

Uživatelský avatar
kellywonder
Nováček
Nováček
Příspěvky: 43
Registrován: 08.02.2016 10:10
Bydliště: MB

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od kellywonder » 31.03.2016 02:43

caval píše:Tak ted su trosku urazenej ;-)
A budiky dodal kdo? ;-)
Omlouvám se :wink: úplně jsem na tebe zapoměl :oops: :palec_nahoru:
Ford Fokus combi II 16V 1.6L Zetec-S PFI (100PS), 74kW r.v 2005Modrá Tonic (met)

kouki123
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 03.03.2010 20:14
Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od kouki123 » 25.02.2017 20:50

Cau chtel bych se zeptat jsem z bystrice nad pernstejnem a potreboval bych prehodit budiky na focus 2 r.2007 za budiky s vetsim displejem ale schanim nekoho z okoli brna jestli by to nezvladl naprogramovat
Přílohy
received_1572650962763443.jpeg

Marek14
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 07.03.2017 09:42
Bydliště: Brno

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od Marek14 » 22.03.2017 07:19

Zdravím všechny a mám dotaz.Když je problém stáhnout stav tachometru směrem dolů tak nedá se nastavit na 999 999 a až se stav překotí ???? poslat tam stav km co potřebuju?
Mám reálně najeto cca 201000 a budíky co chci do auta dát mají 330t....možná se to bude někomu zdát jako prkotina....
Díky za odpovědi.

lucky.jack
Test driver
Test driver
Příspěvky: 8406
Registrován: 12.03.2011 21:18
Bydliště: v Hradci Královým

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od lucky.jack » 22.03.2017 07:52

Dej si do podpisu odkud jsi. Třeba se ti někdo ozve. Případně budeš muset dojet někam dál... Jsou tu lidi kteří to umí :wink:
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
Obrázek

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18308
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od ZaQik » 22.03.2017 08:45

pretoceni 999999 do 0 u digitalnich budiku nefunguje
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Marek14
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 07.03.2017 09:42
Bydliště: Brno

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od Marek14 » 22.03.2017 10:15

Ok,díky.A není tady - v okolí Brna někdo kdo to umí?A případně má i IDS pro naprogramování klíčů?

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18308
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od ZaQik » 22.03.2017 10:52

tohle je technicke vlakno! mas tu sekci "potavka" nebo "hledam pomoc" - napis si to tam, kam to patri
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
nlc
Nováček
Nováček
Příspěvky: 76
Registrován: 09.09.2014 09:24

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od nlc » 09.06.2017 14:50

Ahoj kluci, pokud chci z Focuse po FL vyndat budíky jen kvůli prohlídce plošného spoje a případnému přepájení, je potom potřeba něco dělat přes diagnostiku? Je nutné (nebo vhodné) před vyndáním budíků odpojit baterku?
Ford Focus Kombi FL Titanium, 2008, 1.6 74kW, Tango

Uživatelský avatar
fotopetr
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 250
Registrován: 30.08.2014 00:19
Bydliště: Poříčany

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od fotopetr » 09.06.2017 23:40

Nutné vyndavat baterku není, diagnostika taky ne, ale nedoporučuji zapínat klíček a zkoušet startovat bez budíků.
Ford Focus II Combi, 1,8TDCI, 85kW, r.v.2008

Uživatelský avatar
jirkaj
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 770
Registrován: 28.04.2013 20:47
Bydliště: Vsetín

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od jirkaj » 16.03.2018 19:36

Dnesni draze vykoupeny poznatek:
pokud vezmete klic, ktery je nakodovan do auta A1, a nakodujete ho do auta A2, tak s nim auto A1 uz nenastartujete ... je potreba ho znova nakodovat a tim prijit o sparovani s autem A2

Proste kazdy klic (cip v klici) muze v jeden okamzik byt prirazen pouze jednomu autu.
Tak můžu potvrdit, klučina chtěl přehodit budíky a měl jenom jeden klíček, pak mi volal, že už má dva. Přijel a měl dva funkční klíče, ptal jsem se ho, jestli mu to kódovali, tak řekl že ne. Takže to měl klona. Nakonec jsem vytáhl čip ze svého starého klíče, aby byly dva. (přehodil jsem čip v tom klonovaném) Po nakódování klíčů jsem mu vrátil zpět ten konovaný čip a už s ním nešlo nastartovat. Takže auto při kódování něco do čipů zapisuje. V tom klonované to zapsané nebylo, tak s ním nešlo nastartovat.
Doufám, že to, co jsem napsal, je srozumitelné :)

Uživatelský avatar
TomFocus
Test driver
Test driver
Příspěvky: 8212
Registrován: 12.05.2013 17:06
Bydliště: Praha

Re: Výměna jednoduchých budíků za PP

Příspěvek od TomFocus » 16.03.2018 19:47

Je to srozumitelné :palec_nahoru: chtěl jsi s tím vy... a ono se to nenechalo :mrgreen:
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue
Galerie
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
MajklHe
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 922
Registrován: 16.05.2015 19:37
Bydliště: Humenné SR

Re: Vymena budiku / IPC / HEC / IC

Příspěvek od MajklHe » 16.03.2018 23:32

smoula píše:A zvládnu pomocí klasického neupraveného kabelu ELM 327 si změnit tu teplotu motoru? Aby se to řídilo tím, jak to je, ne, že to je po 200metrech na 90 stupních?
Chápem dobre že sú dva určovadla teploty?

Odpovědět

Zpět na „Focus - budíky (palubní počítač, kontrolky)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti