Stránka 2 z 3

alarm

Napsal: 10.05.2009 11:21
od rob45
potreboval bych poradit kam zapojit blinkry aby pri zpusteni alarmu blikaly mam je primo na pacce ale to nic nedela nevim kde hledat mam fofo 2 diky

Autoalarm Ford Focus prosím o pomoc

Napsal: 17.05.2009 14:14
od medoman
Ahojte,

akurát som sa stal čerstvým majiteľom Focusa Combi 1,8TDDi 66kW. Auto som kupoval od jedného pána, ktorý ho doviezol z Talianska v auguste 2008. Mám ho asi 2 týždne, motoricky je to vynikajúce autíčko, jazdné vlastnosti sú taktiež výborné, exteriér aj interiér je fajn. Môj problém ale spočíva v tom, že keď som pozeral pod kapotu, tak som našiel vytiahnuté káble z poplašného zariadenia. Teraz, keď tieto káble zapojím tak mi auto raz pípne a akonáhle zavriem dvere a zamknem tak sa spustí alarm, ktorý samozrejme sa nedá vypnúť kľúčom s diaľkovým, ani otvorením a zavretím dverí, proste musím len otvoriť kapotu a alarm fyzicky cez ten káblik odpojiť. Problém je v tom, že auta sa samozrejme netreba ani dotknúť a ono to stále spúšťa alarm. Kolega mi vravel, že to môže byť zaseknutý senzor, nie som si však tým istý.
PS: Auto má len 1 kľúč.
...ešte jedna otázka, že ako sa zapína vyhrievanie sedačiek na týchto autách?
Trošku je to rozdiel, lebo pred tým som mal Audi 80 B3 1,8S vo fullke...

Budem vám vďačný za každú radu 8)

Fotky alarmu:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Re: Alarm

Napsal: 19.05.2009 08:29
od medoman
ľudze moji! Fakt nik z vás nemá podobný problém? :(

Re: Alarm

Napsal: 19.05.2009 08:48
od zirafak
Problem je,ze nikto v aute asi nema takuto masinku s klucikom,ako ty :cry:

Re: Alarm

Napsal: 23.05.2009 18:59
od sakul
Čau lidičky,maj všechny fofo alarm?Mě se ještě nikdy nespustil.Ani sem neskoumal jesi tam někde je.

Re: Alarm

Napsal: 29.05.2009 16:52
od Pavel Bečvář
Ahoj lidi, nemáte někdo skušenost z tím jak k alarmu připojit otřesové čidlo.
Mám or alarm na dálku rv.1999.
Dík Pavel B. :)

Re: Alarm

Napsal: 15.07.2009 08:51
od Pacakk
Autovlak - vypnuti alarmu
Focus II, 1,6 benzin
Při převážení auta autovlakem, požaduje přepravní řád vypnutí alarmu ( imobilizeru ? ). Nepostřehl jsem jak to jednoduše udělat a nebo jak jinak připravit auto na převoz autovlakem. Máte někdo zkušenost ? Radu ?
Díky a zdravím

Re: Alarm

Napsal: 15.07.2009 11:04
od richisan
ihrdlick: Aktivujes-deaktivujes alarm a sucasne odomykas/zamykas auto dalsim ovladacom alarmu, ktory by mal byt napojeny na central.
all: Niekedy zvykne svietit svetlo v priehradke pred spolujazdcom, ked nedoliehaju dvierka a potom to napatovy snimac vyhodnoti ako zmenu napatia a spusti alarm. Taky problem tu malo uz niekolko ludi. Byva to na focuse I aj II.

Re: Alarm

Napsal: 15.07.2009 11:18
od zirafak
Co viem pocas prepravy aut sa imobilizer urcite nedeaktivuje a alarm tiez pochybujem,lebo tam ziadne tlacitko na jeho deaktivaciu nieje.Inym systemom/cez servisnu diagnostiku/ by to bolo velmi narocne.

Re: Alarm

Napsal: 28.11.2009 20:06
od ZdenekM
Zdravím. Mám s alarmem podobný problém. Tak např. včera jsem přijel v 19.30h domů, zaparkoval, zamknul 2x DO. Dnes, v sobotu, se mi ve 12h spustil alarm. K umlčení stačí odemknout s DO. To již se stalo poněkolikáté, ale nikdy ne krátce po uzamčení. Každá rada drobrá, díky! (Alarm je orig. FF 1,6 hatch.)

Re: Alarm

Napsal: 16.01.2010 23:02
od jaroš1
Odpoj čidlo přední kapoty u zámku a proklemuj přívodní konektor. Dělalo mi to to samé .Po rozebrání všeho možného jsem to udělal a mám klid. :lol:

Re: Alarm

Napsal: 18.01.2010 21:20
od pelen
medoman, odmontuj krabicku alarmu a podivej se ze vsech stran, nekde musi byt nejaky stitek s oznacenim typu, pak by se snad dalo neco dohledat na netu.

Re: Alarm

Napsal: 20.01.2010 20:17
od zirafak
Pokial ma ten od vyroby,tak predpokladam META.Ford ju pouziva uz peknych par rokov pre celu skalu svojich modelov od Fiesty po Galaxy.
Mne ju montovali prave vcera.Ford krabica,stitky,oznacenia a na alarmovej sirene stitok:META SYSTEM :wink:

Re: Alarm

Napsal: 09.07.2015 12:34
od JxJ
Chlapi, mam přesně podobnej problém u svého Mondea. Pravidelně skoro každý den se spouští cca kolem 5h ráno alarm. Před pár lety to bylo i ve Fordu a nevyřešili to. Auto teď pár let stálo odemčené v garáži ( aby nehoukalo ), ale teď to mám na sídlišti a je to celkem problém 8O
Jak je to s jeho odpojením u Mondea? Je to stejné jako u Focusu? Stačí to nějak zkratovat v tékapotě? Pokud ano, poraďte mi prosím nějak podrobně jak to udělat. Děkuju moc !! :palec_nahoru:

Re: Alarm

Napsal: 09.07.2015 12:59
od ZaQik
muzes zkusit odpojit kabel ze zamku kapoty a dat tam propojku ... jestli to dela kapota, tak to vyresis