Právě je 14.10.2019 13:42



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 otevirani kufru z mista ridice 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 626
Bydliště: Nový Bor /Česka Lípa
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
tak s tím otevřením za jizdy ti ja nepomužu,ale třeba nekdo jinej :mrgreen:

_________________
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek


26.09.2010 19:55
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Zdravim,nema tady nekdo navod na otevidani kufru u nastartovaneho auta tlacitkem u ridice,pokud nejaky existuje.Mam problem v tom,ze kdyz mam nastartovane auto,tak kufr neotevru.Musim vzdy vypnout motor a potom to jde.Jde o to,ze kdyz pri odjezdu z prace me kontroluji na brane kufr,tak vypinat studeny motor je pro me hrozny a zaroven neprakticky.Dekuji za kazdou radu.
PS. mam Ford Focus Combi 1.8 TDCi,85kw,2002


20.01.2013 14:09
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 22.02.2012 11:56
Příspěvky: 24
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Nestaci otvorit predne dvere ? Aspon u MK2 potom odblokuje kufor.

_________________
Focus II HB 2011, 1.6 TDCi 80kw


20.01.2013 22:29
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7470
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Ak tomu dobre chapem. Mas nastartovany motor. Stlacis tlacidlo vedla budikov, kufor nic. Vypnes motor, stlacis tlacidlo vedla budikov, motor otvori (?)

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


20.01.2013 23:10
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Presne tak jak pises,proste musim vypnout motor,abych se dostal do kufru a nepomuze ani,kdyz mam nastartovany auto a mam otevrene dvere u ridice.Nejde otevrit ani tlacitkem na palubni desce a ani na klicku od dalky :cry:


21.01.2013 14:37
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
To vazne tady nikdo nevi,kde je chyba,ze nejde otevirat kufr s nastartovanym motorem. :roll:


22.01.2013 21:54
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu

Registrován: 18.07.2011 19:55
Příspěvky: 7470
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Mna napada len GEM modul...

_________________
Grand C-max 2012 1.6 TDCi 85kW DPF
FoFo I 1999 Ghia sedan - 1.8 16V 85kW - galeria (link) 250t km na A1/A5 :P
FoFo I 2002 Trend HB - 1.4 16V 55kW
FoFo II 2006 - 1.6 TDCi 66kW bezDPF


23.01.2013 17:10
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
To je jako,nejaka jednotka,ktera to ridi?Je me ale divny,ze to normalne funguje.Jen u nastartovaneho motoru to je,nejaky blokly.Myslem jsem,ze je na to nejaky figl,jako treba,ze po rozjeti se zaviraji vsechny dvere,kdyz je to naprogramovany atd. Kde udelali soudruzi z NDR chybu,kdyz se pousteli do konstrukce meho fofika :nixw:


24.01.2013 01:50
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09.04.2009 09:37
Příspěvky: 1206
Bydliště: Lovosice
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Kufr se neotevře když jedeš, možná je GEM jen zmatený. Kdybych musel chcipat motor každý den a nenašel příčinu proč to dělá, asi bych to tlačítko předrátoval a obešel GEM.

_________________
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977


24.01.2013 08:22
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
No a kde se vlastne nachazi ten GEM modul?


24.01.2013 22:05
Profil E-mail
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 01.04.2009 18:21
Příspěvky: 7650
Bydliště: Třinec
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=topics&keywords=gem&fid%5B%5D=86 :mrgreen:

_________________
Fofo II 1,8 16v modrá combi
FoFoI 1,6 16v combi,r.v.2000,100 stříbrných italských hřebečků v skromné Ghia výbavě
Všechno co děláme zmrvíte Vy!
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.


24.01.2013 22:20
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 05.02.2012 18:58
Příspěvky: 19
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
sorry,taky jsem to mohl vyhledat sam :cooler:


24.01.2013 22:26
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 06.05.2011 23:30
Příspěvky: 88
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Preco riesis ako chybu ked nemozes otvorit kufor pri nastartovanom motore? Je to tak spravene umyselne, aj na Escorte som to mal presne tak a rovno z vyroby. Otvorit kufor sa dal len pri vypnutom motore.


25.01.2013 13:20
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09.04.2009 09:37
Příspěvky: 1206
Bydliště: Lovosice
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Mně to přijde jako když je to v GEM zakázaná funkce, protože s tím asi nikdo další s FF1 po fl nemá problém. Bude to na stejné úrovni vychytávek jako že při sepnutých předních stěračích a zařazené zpátečce sepne zadní stěrač. Šikula s diagnostikou by to třeba povolit uměl.
Já bych teda asi našel příslušné relátko, natáhnul si k němu další drát od tlačítka a finíto. U Fiesty jsem si otvírání kufru dodělával (samozřejmě bez téhle bezpečnostní fičury) a ještě se mi nestalo že bych to tlačítko zmáčknul za jízdy.

_________________
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977


25.01.2013 13:34
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 02.11.2014 19:39
Příspěvky: 32
Bydliště: Stare Mesto
Odeslat Re: otevirani kufru z mista ridice
Tak jsem koupi FF 1 kombi a stejně jako Vám některým mi nejdou otevíra elektricky páté dvěře. Vzal jsem tedy do ruky vercajk a hlavně multimetr a šel měřit. Na zámku ve dveřích je konektor, který je 6ti pinový ale osazeny jsou jen 4 piny do tvaru písmenka L. Zjistil jsem, že ten rohový pin je kostra (čili mínus pól) a nad ním (jedinný pin v té řadě) je +12V které je tam krátkodobě resp. je to pulz k otevření zámku (cca 1-2s). Další dva jsou asi na čidlo, čili je zanedbávám. Vyzkoušeno na zdroji, že 12V na těchto pinech zámek bezpečně otevírá. Problém je, že na konektoru na tom pinu není 12V, ale jak kdy mezi 6-8V, což zámek neotevře. Takže se ptám jestli mi někdo potvrdí že to je vadná jednotka a nebo co s tím teda mám dělat. Popř. jestli mi může někdo poradit jak to obejít. Na dálkáči to zas tak nutně nepotřebuju, ale aspon na to tlačítko bych to potřeboval rozchodit... :-(

_________________
1.6 74kW kombi
r. 2003
digi klima, pal PC, neprodávám, jen se chlubím... :-)


15.11.2014 17:05
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.094s | 12 Queries | GZIP : Off ]