Centrál

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:miki21
Odpovědět
Uživatelský avatar
cmelak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Rokycany

Centrál

Příspěvek od cmelak » 11.10.2005 21:26

Zdravím Moderátory těchto stránek i ostatní příznivce vozů modrého oválku. Jsem nově zaregistrovaný účastník vašich stránek. Taky mám problém s dálkovým ovládáním na fofo. Chtěl bych se zeptat při koupi jiné příjmací jednotky jestli se musí nakódovat nebo překódovat jak se to dělá a zakolik.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.10.2005 14:31

jde o to co je to za problem a co by se menilo

Uživatelský avatar
cmelak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Rokycany

centrál

Příspěvek od cmelak » 12.10.2005 20:21

Čau foki. Co je tam za problém nevím zámky se ani nehnou a s touto závadou už jsem to koupil. Mam ho od srpna, takže se sním ještě seznamuju. Nedá se ten příjmač nějak resetovat ? Klíč vysílá.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.10.2005 21:41

jak vis ze klic vysila ? jde to zamknout klicem nebo to taky nereaguje ? v tom pripade by to byl ovladaci modul , zkusit ho vymenit a pak by se videlo co dal

Uživatelský avatar
cmelak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Rokycany

Příspěvek od cmelak » 12.10.2005 21:56

Byl jsem si nechat vypískovat kódy na okna a maník co to dělá je elektrikář a měl nějakou destičku a tam pomačkal jednotlivé funkce na klíči a na každou funkci to znázornilo nějaký číselný kód, jinak odemknutí a zamknutí funguje.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.10.2005 10:50

tak si odklop kastlik u spolujezdce a podivej se jestli tam mas malou krabicku (jeden konektor) nebo velkou ( 2konektory - na krabici ale 3 - jeden neobsazen ) . ta krabicka je pridelana na pocitaci na Asloupku vpravo vedle ventilatoru .

Uživatelský avatar
cmelak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Rokycany

Příspěvek od cmelak » 14.10.2005 16:38

Jestli je to vedle bezpečnostního spínače přerušení dodávky paliva, tak tam je velká se třemi konektory z toho jsou dva obsazeny z prava od dveří.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 14.10.2005 22:31

jo to je ona , hm tak pak uz jen menit a zkouset

Uživatelský avatar
cmelak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Rokycany

Příspěvek od cmelak » 14.10.2005 22:38

Tak díky a snad se brzo zadaří. Dám vědět :wink:

Uživatelský avatar
franta
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02.02.2008 04:18

Central

Příspěvek od franta » 17.10.2005 06:10

Foki, mám stejný problém. Vše fungovalo, ale nešel elektrikou otevřít kufr. Klíčem ano. Tak jsem zkoušel zda dobře drží konektor u kufru a od té doby centrál nefunguje. Nejhorší je, že auto nejde zamknout ani klíčkem. Tak nevím, kde je problém? Mám na řídící jednotce velkou krabičku se třemi zásuvkami a obsazeny jsou dvě zadní (z pohledu od sedačky). To mám zkusit přehazovat konektory do té první? Nebo vypojit baterku (resetovat)? Nebo rovnou objednat nový modul? Díky za každou radu.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 17.10.2005 08:19

to franta : ta krabicka s tema 3zasuvkama (2obsazene) je dalka , jinak se tam dava jeste mala krabicka na jeden konektor ale to je jen central . podle toho jak pises je problem v krabici , protoze cmelakovi central chodi jen mu nechodi dalka , jakmile tu krabici odpojis tak prestane zamykat i pres zamek . jinak ta krabicka nová je cca kolem 7000k . ale pozor na vrakovistich se objevili stejne krabicky ale na transita ale ty maji jine zapojeni a nechodi (uz jsem si taky jednu koupil) . takze kdyz z vrakace tak vyzkouset . není v tom imobiliser , staci jen prihlasit klic .

Uživatelský avatar
franta
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02.02.2008 04:18

Příspěvek od franta » 20.10.2005 20:08

Zdárek Foki. Tak jsem se dnes konečně dostal na problém centrál a dálka. Nejde ani jedno. Velkou krabičku s třemi zdířkami a dvěma konektory jsem našel, ale tu menší na centrál nikoliv. A to jsem prolezl celé auto.
Problém je asi v tom, že je to amerika. Divné je také to, že jsem nenašel pojistku speciálně na centrál. Ta by přece měla být.
Ty myslíš, že není jiná šance, než že odešel modul? A nevíš, kde bych měl hledat modul na centrál?
Díky Franta

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.10.2005 22:48

to franta : ne ne spatne jsi me pochopil , je bud mala krabicka jen s centralem na klicek a nebo velka s 3kon. to je central s dalkou , a pojistky mohou byt spolecne s necím ale jak jsem jiz psal vyzkouset

Uživatelský avatar
franta
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02.02.2008 04:18

Příspěvek od franta » 21.10.2005 09:29

To Foki:
Na stránkách forda v USA jsem našel informaci o tom, že pojistka na centrál č.63 je skrytá pod panelem pojistek, co je vlevo pod volantem. Včera jsme to měli rozebrané, ale nic jsme si nevšimli. Bude asi dost dobře ukrytá :?

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19231
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 21.10.2005 16:44

tak to nevim , zezadu pojistkovky jedna pojistka je , ale nevim ze by byla k centralu

Odpovědět

Zpět na „Interier“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti