Právě je 16.12.2019 07:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další
 Centrál 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 11
Bydliště: Rokycany
Odeslat Centrál
Zdravím Moderátory těchto stránek i ostatní příznivce vozů modrého oválku. Jsem nově zaregistrovaný účastník vašich stránek. Taky mám problém s dálkovým ovládáním na fofo. Chtěl bych se zeptat při koupi jiné příjmací jednotky jestli se musí nakódovat nebo překódovat jak se to dělá a zakolik.


11.10.2005 21:26
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
jde o to co je to za problem a co by se menilo


12.10.2005 14:31
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 11
Bydliště: Rokycany
Odeslat centrál
Čau foki. Co je tam za problém nevím zámky se ani nehnou a s touto závadou už jsem to koupil. Mam ho od srpna, takže se sním ještě seznamuju. Nedá se ten příjmač nějak resetovat ? Klíč vysílá.


12.10.2005 20:21
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
jak vis ze klic vysila ? jde to zamknout klicem nebo to taky nereaguje ? v tom pripade by to byl ovladaci modul , zkusit ho vymenit a pak by se videlo co dal


12.10.2005 21:41
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 11
Bydliště: Rokycany
Odeslat 
Byl jsem si nechat vypískovat kódy na okna a maník co to dělá je elektrikář a měl nějakou destičku a tam pomačkal jednotlivé funkce na klíči a na každou funkci to znázornilo nějaký číselný kód, jinak odemknutí a zamknutí funguje.


12.10.2005 21:56
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
tak si odklop kastlik u spolujezdce a podivej se jestli tam mas malou krabicku (jeden konektor) nebo velkou ( 2konektory - na krabici ale 3 - jeden neobsazen ) . ta krabicka je pridelana na pocitaci na Asloupku vpravo vedle ventilatoru .


13.10.2005 10:50
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 11
Bydliště: Rokycany
Odeslat 
Jestli je to vedle bezpečnostního spínače přerušení dodávky paliva, tak tam je velká se třemi konektory z toho jsou dva obsazeny z prava od dveří.


14.10.2005 16:38
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
jo to je ona , hm tak pak uz jen menit a zkouset


14.10.2005 22:31
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 11
Bydliště: Rokycany
Odeslat 
Tak díky a snad se brzo zadaří. Dám vědět :wink:


14.10.2005 22:38
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 4
Odeslat Central
Foki, mám stejný problém. Vše fungovalo, ale nešel elektrikou otevřít kufr. Klíčem ano. Tak jsem zkoušel zda dobře drží konektor u kufru a od té doby centrál nefunguje. Nejhorší je, že auto nejde zamknout ani klíčkem. Tak nevím, kde je problém? Mám na řídící jednotce velkou krabičku se třemi zásuvkami a obsazeny jsou dvě zadní (z pohledu od sedačky). To mám zkusit přehazovat konektory do té první? Nebo vypojit baterku (resetovat)? Nebo rovnou objednat nový modul? Díky za každou radu.


17.10.2005 06:10
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
to franta : ta krabicka s tema 3zasuvkama (2obsazene) je dalka , jinak se tam dava jeste mala krabicka na jeden konektor ale to je jen central . podle toho jak pises je problem v krabici , protoze cmelakovi central chodi jen mu nechodi dalka , jakmile tu krabici odpojis tak prestane zamykat i pres zamek . jinak ta krabicka nová je cca kolem 7000k . ale pozor na vrakovistich se objevili stejne krabicky ale na transita ale ty maji jine zapojeni a nechodi (uz jsem si taky jednu koupil) . takze kdyz z vrakace tak vyzkouset . není v tom imobiliser , staci jen prihlasit klic .


17.10.2005 08:19
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 4
Odeslat 
Zdárek Foki. Tak jsem se dnes konečně dostal na problém centrál a dálka. Nejde ani jedno. Velkou krabičku s třemi zdířkami a dvěma konektory jsem našel, ale tu menší na centrál nikoliv. A to jsem prolezl celé auto.
Problém je asi v tom, že je to amerika. Divné je také to, že jsem nenašel pojistku speciálně na centrál. Ta by přece měla být.
Ty myslíš, že není jiná šance, než že odešel modul? A nevíš, kde bych měl hledat modul na centrál?
Díky Franta


20.10.2005 20:08
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
to franta : ne ne spatne jsi me pochopil , je bud mala krabicka jen s centralem na klicek a nebo velka s 3kon. to je central s dalkou , a pojistky mohou byt spolecne s necím ale jak jsem jiz psal vyzkouset


20.10.2005 22:48
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 4
Odeslat 
To Foki:
Na stránkách forda v USA jsem našel informaci o tom, že pojistka na centrál č.63 je skrytá pod panelem pojistek, co je vlevo pod volantem. Včera jsme to měli rozebrané, ale nic jsme si nevšimli. Bude asi dost dobře ukrytá :?


21.10.2005 09:29
Profil
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19748
Bydliště: České Budějovice
Odeslat 
tak to nevim , zezadu pojistkovky jedna pojistka je , ale nevim ze by byla k centralu


21.10.2005 16:44
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.094s | 10 Queries | GZIP : Off ]