Dělalo mi to to samý, bude to na 99% taky tím čidlem.Jen si asi v tu chvíli zrovna nevšimneš, že ti nejde tacháč, čidlo nedává údaje a pak zablbne počítač řízení motoru a zdechne to.bobcibo píše:Zdravím všechny , tak už mně to dělá taky a podle toho co tu čtu se ani nebudu dívat kde to čidlo je a zrovna si to nechám udělat v servisu, akorát mě sere že to stojí tak moc. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli když vám to chcípalo tak jenom při tom když spadne ta ručka tacháku. Mě se někdy stává že to chcípne i tak že třeba jedu na pětku a pak zmáčknu spojku a brzdím a když si všimnu že se rožne kontrolka dobíjení a nestihnu šlápnout na plyn tak to chcípne. Nebo je tohle spíš tím volnoběžným ventilem ? Při tom když mi spadne ten tachák tak to nechcípá.
Jo Radku, mně se to při tom zablbnutí rozsvítilo taky, ale když jsem pak vypnul klíček a nastartoval znovu, tak to zase zhaslo. Po výměně čidla je vše v pohodě. Těch kontrolek se mi rozsvěcovalo více.Radek 1.8 16V píše:Chci se zeptat, jestli se vám někomu - po tom co spadla ručička tachometru, vynulovalo se počítadlo a chcípnul motor - taky rozsvítila tahle oranžová bestie??? Mě dneska jo a netváří se, že by chtěla zhasnout. V pondělí to dávám do servisu, ale nevím jestli se mám bát s tím jezdit. Doufám, že to signalizuje jenom chybu toho čidla.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host