samotne lozisko nevymenis, je zaliate v plastefplisek píše:Mám dotaz, začala mi cvrdlikat vodící kladka na autě, cvrdliká zastudena, po ujetí pár km přestane, tuším, že jsem tady kdysi četl, že se dá vyměnit jen ložisko tý kladky, ale nemůžu to tady nikde najít, poradí někdo číslo toho ložiska nebo téma, kde to najdu, dík
Gates som raz kupil do Sierry a vydrzal mi asi o 60% menej ako ostatne. Za necely rok stvrdol a popraskal a to bol iny koncert, ked prsalo a mal som naraz zapnutych viacej el. spotrebicov.Teraz na Focus kupujem COnti, alebo aj ked sa podari Good Year. Ked som menil rozvody, tak som zohnal Good Year a ked som to rozobral a vybral stary, zistil som, ze tam bol od vyroby tiez Good Year a vyzeral ako novy. Drazkovy na alternator som dal COnti.Nedbik píše:A já myslel, že Gates je nejlepší...Takže je nejhorší, no to mám radost, zrovna jsem ho namontoval do rozvodů...
![]()
![]()
tak to uz mas slusne nakrutene na tom motore. Original z vyroby je len Motorcraft, nic ine. Takze tvoj motor uz zazil jednu vymenu rozvodou.focusik píše:ked som to rozobral a vybral stary, zistil som, ze tam bol od vyroby tiez Good Year a vyzeral ako novy. Drazkovy na alternator som dal COnti.
jak jsi si jistej ze to neni remen ? za 5000km do nej mohlo nalitat tolik bordelu ....Bigman píše:Prosím o radu zkušení ForďáciMuj FF 1.8 TDCi zacal pískat myslím si ze to jde od drážkového řemene. Píská pořád v celém spektru otáček někde jsem zaslechl, že by to mohlo být přešponováním, dřážkový řemenem jako takový to ale není určitě ten je nedávno měněný ani ne před 5000km. Taky si říkám že by to mohla být jedna z kladek. No nevím ale ten zvuk mě dost štve ... Pokusil jsem se ho nahrát : "http://uloz.to/1065429/piskani.zip" jednou je to nahrávané v pravém podběhu a jednou jsem natahnul ruku do okna u spolujezdce ... Schválně jestli je Vám někomu ten zvuk povědomý
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti