Hvízdání v motoru
- allue
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
aj mne to píska
ale mne to lezie strasne na nervi...lebo je to dost pocut aj dnu ked nie je zapnute radio.
tiez sme si najskor mysleli, že je to remen...ale časom sme uz tipovali aj turbo.
Tento týzden sme boli s tym v servise a podla všetkého ako som to ja pochopila ide u nás o výfuk.
píska aj pri pridani aj pri ubrani plynu...a dost hlasno

ale mne to lezie strasne na nervi...lebo je to dost pocut aj dnu ked nie je zapnute radio.
tiez sme si najskor mysleli, že je to remen...ale časom sme uz tipovali aj turbo.
Tento týzden sme boli s tym v servise a podla všetkého ako som to ja pochopila ide u nás o výfuk.
píska aj pri pridani aj pri ubrani plynu...a dost hlasno

- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- hami
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- volod
- Nováček
Auto jsem dal do servisu,dnes volali že to našli,hvízdalo v olejové vaně.Říkali že jak je sací koš je tam nějaké koleno a těsnění.Těsnění bylo špatné a olej se nedostal všude.Dnes si jedu pro auto,zjistím podrobnosti,otestuji a napíšu jestli to přestalo.
Říkali že kontrolovali všechny ložiska,turbo,hadice,alternátor,řemeny a to hvízdaní šlo z vany,tak nevím nejsem mechanik.Dost mně to překvapilo.
Když volali že to asi našli tak se ptali,jestli jsem měnil olej.
Doufám,že Vám to pomůže.
Říkali že kontrolovali všechny ložiska,turbo,hadice,alternátor,řemeny a to hvízdaní šlo z vany,tak nevím nejsem mechanik.Dost mně to překvapilo.
Když volali že to asi našli tak se ptali,jestli jsem měnil olej.
Doufám,že Vám to pomůže.
- hami
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- jamaka
- Test driver
tak to mozes nadavat rovno na 90% autKUTAC píše:Mimo misu: pri rozoberani tapecirungu v zadnych dverach som tak nadaval na sposob uchytenia kluky na stahovanie okien...dalsia esteticka chyba na FoFo.

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002