Příspěvek
od Honza_JR » 02.10.2014 21:37
Tak já vám nevím, ale volnoběžné otáčky co tak čtu jsou od cca 700-850ot. každý píše něco jiného, ale pravdou je, že když klesnou pod cca 730ot. tak se auto už lehce chvěje a je cítit, že už je to málo - měřeno diagnostikou, ale i budíky tomu cca odpovídají. Ideální se mi zdá kolem těch 750 +/- 20 ot.
Pokud jde o ventil samotný, tak pokud ho odpojím za chodu a zahřátém motoru, tak mi jen lehce poklesnou otáčky. Dřív motor do 3s zhasnul. Zkusím ho za chodu odmontovat z příruby a uvidím co se bude dít.
Je mi divné, že po odmontování a čištění se auto najednou chová jinak, když nic jiného se neměnilo. Teď po pár dnech se to trochu zlepšilo, otáčky se drží trochu níž na volnoběhu za jízdy, tak třeba si to ještě "sedne". Baterka mě také napadla, je tam nějaká malá přichcíplá a starty už také nic moc, bude před smrtí. Alternátor mám po kompletní repasi, tak tam bych problém neviděl. Batrii zkusím jinou, zánovní, už jsem se na to chystal, byl by to pech kdyby to zlobilo kvůli tomu. Napíchnu diagnostiku a zkusím sledovat napětí na baterii, při různých režimech zatížení...
Pak jsem našel tyto informace, přímo od výrobce krokových motorků:
Krokovým motorkem je regulován chod zahřátého motoru od volnoběhu až po plné zatížení
téměř konstantně. Krokový motorek reguluje množství vzduchu dle aktuálního zatížení
a teploty chladící kapaliny, které je nutné pro udržení volnoběžných otáček po zahřátí motoru
(regulace plnění při volnoběhu).
Závady:
Následující závady mohou být známkou vady krokového motorku:
- Volnoběh je příliš vysoký či příliš nízký
- Kolísavý volnoběžný chod
- Zhasínání motoru při spuštění motoru za studena či při deceleraci
Tak je dosti možné, že nepravidelný volnoběh může způsobovat volnoběžný ventil, zrovna tak pokud je příliš nízký či kolísavý...