Zdar. Nevím, jestli ti už někdo poradil, ale já jsem na to vzal takový brusný hadřík, co používají lakýrníci (vypadá jako uhlíkový filtr do digestoře) a bezva. Nejdřív jsem to ale stříknul sprejem na čištění karburátorů. Je lepší než tech. benzín nebo odmašťovač na brzdy.radekstr píše:Taky jsem to vyčistil, ale pomohlo to jen trochu. Mám to hodně zanesený a technickým benzínem a stětečkem to nejde úplně vyčistit. Nevíte jestli je něco účinějšího? Nechci to dělat nějak silněji abych tomu třeba neublížil. Silikon jsem tam neměl.
Nebo nevíte kolik stojí nová klapka, nebo snad nemá někdo na prodej bazarovou?
Jinak ještě díky moc Jemarovi za super popis, dělalo se mi to dobře podle toho.
Já na klapce ten silikon už nemám (nějaký doveda přede mnou ho řádně odstranil), ale ten sprej na čištění karburátorů je k tomu silikonu šetrný, takže se o něj bát nemusíš.Nicco píše:Jednu vec ale nechapem, ked sa vsade pise, ze klapka sa nema cistit, ze sa poskodi ten speci povrch, tak preco ju kazdy cisti? Nezacne sa zanasat viacej? Nerozozerie benzin ten silikon?
O spreji sa hovori, ze nie je dobry, ze zanesie ten sajrajt do motora. To si myslim, ze nie je velky problem, lebo ten sajrajt tam putoval tak ci onak (z odvetrania klukyalebo z egr), len sa zachytil na klapke.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti