Montáž a demontáž přístrojovky u FFII

Anndy
Test driver
Test driver

Re: Montáž a demontáž přístrojovky u FFII

Příspěvek od Anndy » 14.10.2009 12:16

ja toto poznam, ale to co som sa pytal mi nie je jasne z toho.
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 18.04.2010 13:20

Ahoj.
Nevíte na co jsou u spolujezdce pod kobercem tyto dva káble s konektory?
Díky.
Jakyšik kabel (1).JPG
Jakyšik kabel (2).JPG
Jakyšik kabel (3).JPG
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

vhojta
Nováček
Nováček

Příspěvek od vhojta » 29.10.2011 16:16

Nenašel by se někde návod na rozebrání komplet palubovky. Díky
Ford Focus II Turnier GHIA 1.6Ti-VCT 85kW 2006, Blue aquarius,
Obrázek Obrázek

zapjama
Nováček
Nováček

Příspěvek od zapjama » 05.09.2013 18:39

Přátelé fokusisti,od ledna 2013 mně dělá přístrojovka to samé. Stačilo vždy poklepat a zas bylo dobře (Klidně 800 Km). Začal jsem to řešit a hledat a .... nic. Až dnes jsem napsal na fóru vyhledat přístrojová deska a hle je to tu. No osobně si myslím, že se jedná o nějaký studeňák poblíž připojovacího konektoru v přístrojové desce. Bohužel se však nemohu dostat k desce ze strany součástek. Zřejmě mi drží na budíkách. (Jsou to vlastně krokové motorky, tak že když jsem ho opatrně rozebral tak poté co jsem po půlhodině hledání v dílně na zemi našel ozubené pidikolečko které mi vystřelilo, jsem dal vše dohromady a docela jsem si odfoukl) :huraa: Po zpětném připojení kapličky k autu jsem zjistil, že když táhnu za svazek směrem do prava závada zmizí a můžu klepat, mačkat a bouchat jak chci a vše O.K. Provrtal jsem tedy do zadního krytu kapličky dvě dírky, protáhl stahovací pásek a kabelový svazek jsem v silnějším tahu připáskoval. Závada je pryč a zatím jezdím. Je jasné, že problém je pouze oddálen ale alespoň tak. Pokud by snad někdo věděl, jak vydolovat desku kapličky bez poškození budu velmi vděčný. Pokusil bych se najít "jádro pudla" a o výsledek bych se zde podělil včetně foto postupu. Tak ať Vám to jezdí a svítí jen co svítit má. :nazdravi:

Tak finále: Na desce je jakýsi procesor, který se vibracema časem může částečně uvolnit a je třeba ho proletovat. Vzhledem k tomu že jsem se k němu nedostal a nechtěl jsem riskovat zničení přístrojovky, nechal jsem si toto udělat odbornou firmou za 1800 Kč. Od té doby vše v pohodě.

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“