Si si nejaký istý, že tam to číslo nemámMiky píše:Jen to homologacni cislo tam nebude a to umi zkontrolovat i ta posledni trubka na silnici. Hezky, ale nepouzitelny.

Si si nejaký istý, že tam to číslo nemámMiky píše:Jen to homologacni cislo tam nebude a to umi zkontrolovat i ta posledni trubka na silnici. Hezky, ale nepouzitelny.
Primo na svetle musi byt cislo homologace ve tvaru "RL x" (x je cislo statu, kde bylo zhomologováno), bez teto homologace jsou bohuzel svetla nepouzitelna. Ale jinak se mi to taky moc libi.lubec píše: Si si nejaký istý, že tam to číslo nemámAsi myslíš toto: E4 v krúžku,pod tým 9798 a 9797. Potom to asi mám pouzitelné,čo povieš
![]()
Mam taky pocit,ze su to svetla na Focus ST 170.Ten mal tusim kvoli lepsiemu "face" blinker s bielim krycim sklom a sla tam oranzova ziarovka...,ale to iba tipujemlubec píše:To zirafak: mám to zohnané náhodne, bol u nás na benzinke chlapík na focuse a mal tam tieto svetlá, tak som sa hneď spýtal, čo sú to zač a či by sa dali zohnať.Tak po pol roku môjho telef. otravovania mi povedal,že si pre ne môžem prisť do AutopaluÚdajne ich nebolo vyrobených veľa.
To Miky: priamo na svetle mám: 04 HCR PL E4 9798
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti