Navigace
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jeee nazdar, tak ty se tady zas trocha ucastnis prispevky. Tak co uz ti trocha prvotni napor ve Finsku odpadl?? Nebo jsi mel cas ale ne tady na nasStehnak píše:Jsem zastance "all in one". Momentalne mam telefon Mitsubishi Trium + firemni co jineho nez NOKII zechmelko píše:takže ak dobre pozerám, chceš všetko v jednom (telefon, PDA, navigace)..osobne by som bol viac za E-Ten X500 ale iba subjektivny pocit..bohužial som ani jeden v ruke ešte nemal..ale tvoj výber vyzerá byt hodne, hodne kvalitný- Trium mam uz skoro 6 let (stale s originalni baterii) a tak bych si chtel udelat radost a proc ne rovnou velikou...

- Stehnak
- Test driver
No jo, ty 2 zkryte menu jsou dobre. Akorat me to napoprve dostalo. Napsal jsem si je do telefonu - zapisniku a uz se nedostal zpatky... Musel jsem o5 hledat na netu abych se z neho mohl dostat z5pelen píše:Konecne se objevil nekdo, kdo kdysi vsadil take na Mitsubishi. Jeste ho mam, ale baterku jsem uz nasadil novou. Pouzivam ho na mereni signalu a zjisteni vysilacu operatoru v okoli.

Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Jiri02
- Pokročilý
Vestavena GPS & vyhrivane sklo
Vestavena GPS & vyhrivane sklo: Pouzivam GPS prijimac s Bluetooth pro spojeni s PDA, tedy ne integrovany. Zkousel jsem dat prijimac pod pokovene predni sklo v Peugeotu 307. V takovem pripade jsem byl temer bez signalu, abych mohl prijimat signal, dal jsem prijimac pod stropni sklo a razem jsem mel dostatek prijimanych satelitu. Domnivam se, ze vyhrivane predni sklo bude slaboucky signal od satelitu dost stinit. Pokud by tomu tak bylo, pak je integrovany GPS prijimac nevyhodou. Auto s vyhrivanym prednim sklem nemam.
- Hurvajs
- Pokročilý
Mám PDA s integrovaným přijímačem GPS a mám vyhřívané přední sklo. PDA mám umístěné hned vedle rádia (udělal jsem si držák, který je připevněný v dirkách pro vyndavání rádia) takže je navíc PDA o dost níže od skla než při použití "přísavkových" držáků na sklo a nemám nejmenší problém. Signál výborný. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
Připojuji se, taky s tím nemám problém a taky mám vyhřívané přední sklo.Hurvajs píše:Mám PDA s integrovaným přijímačem GPS a mám vyhřívané přední sklo. PDA mám umístěné hned vedle rádia (udělal jsem si držák, který je připevněný v dirkách pro vyndavání rádia) takže je navíc PDA o dost níže od skla než při použití "přísavkových" držáků na sklo a nemám nejmenší problém. Signál výborný.

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý
Drzak
Prosim, muzete mi napsat zkusenosti s nejakym drzakem PDA, ktery se upevnuje do vetracich mrizek? Popripade nejaky jiny drzak, ktery se neprisava na sklo ani nelepi, nezavrtava, zkratka takovy, ktery neposkodi interier?
- Hurvajs
- Pokročilý
Re: Drzak
Mám udělaný držák tak, že jsem použil tu plastovou část do které se dává PDA (použil jsem originál) a na něj jsem přišrouboval v podstatě ohnutý drát do U a ten zasouvám do těch dvou zdířek v rádiu.Jiri02 píše:Prosim, muzete mi napsat zkusenosti s nejakym drzakem PDA, ktery se upevnuje do vetracich mrizek? Popripade nejaky jiny drzak, ktery se neprisava na sklo ani nelepi, nezavrtava, zkratka takovy, ktery neposkodi interier?

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý
Ja zadne sikovne diry v radiu nemam. Drive (v jinem aute) jsem to resil naohybanym dratem podobne jako Hurvajs, ale neni to ono. Uvazoval jsem take o tom, ze bych Drzak s PDA pribastlil k necemu, co by drzelo pomoci vetracich otvoru nahore na palubce u leveho sloupku (nad smerovatelnym vydechem vetrani, seshora). Ale vim, ze existuji drzaky, ktere se zakousnou do vetracich mrizek (jsou ukoncene hacky) a na ne se zahakne drzak samotneho PDA.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drzak
Myslím že už se to tady řešilo. Dělá to třeba firma Stu alarm v Praze.Nic nevrtáš ani nelepíš. Sám ho mám.Jiri02 píše:Prosim, muzete mi napsat zkusenosti s nejakym drzakem PDA, ktery se upevnuje do vetracich mrizek? Popripade nejaky jiny drzak, ktery se neprisava na sklo ani nelepi, nezavrtava, zkratka takovy, ktery neposkodi interier?
- Hurvajs
- Pokročilý
TO pelen: Ano myslím dirky pro demontáž rádia, pokud máš zájem o fotku, vyfotím to zítra a hodím to sem.
TO Jiri02: A co máš za rádio, že tam ty dirky nemáš? Pokud máš origo ford, musí tam být. A jak jsi psal že už jsi to měl a nevyhovovalo ti to, tak můžu se zeptat proč? Já s tím nemám nejmenší problém, signálo O.K., drží to jako přibitý, neklepe se to a ani to nepřekáží ve výhledu atd.
TO Jiri02: A co máš za rádio, že tam ty dirky nemáš? Pokud máš origo ford, musí tam být. A jak jsi psal že už jsi to měl a nevyhovovalo ti to, tak můžu se zeptat proč? Já s tím nemám nejmenší problém, signálo O.K., drží to jako přibitý, neklepe se to a ani to nepřekáží ve výhledu atd.