Tom-Tom....slabe mapove podklady Slovenska.. iba cca 45% pokrytieJari píše:Tak jsem se rozhodl,že si taky pořídím Navigaci,ale nemám stím vůbec zkušenosti,a proto bych od Vás zkušenějších potřeboval poradit![]()
Moje požadavky:mapy CZ+SK,aby tam šli nahrát policejní radary,ovládání+hlasové informace v češtině.
Bratránek má TomTom One-to by se mně líbilo.Zkuste poradit jestli je to dobrá volba,nebo třeba jinej tip.Dík
Pokud můžu doporučit, z vlastní zkušenosti i z recenzí jsem si vybral MIO C520 Full - všechny mapy a je to paráda - naviguje velmi dobře. Samozřejmě má nějaké malé nedostatky v mapách, ale to je způsobeno tím, že se cesty neustále mění. Je možno dohrávat radary, možno dodávat informace z RDS-TMC modulu o aktuální dopravě. Existují i modifikace - ženský hlas, upravené hlášení = méně kecá atd...Ale já mám software, jak jsem ho koupil, tak jsem spokojen...Jari píše:jojo díky.Už těd jsem ztoho tumpachovej![]()
cauky tisice davat nemusis pokud mas stare cd/dvd tak staci zavolat na 261300446 a tam ti poradi vice ja osobne mam uz aktualizaci map poslanou.cauky kdyby neco tak se ozviAlfi píše:Kolegove, prosim, prosim, prosim. Potrebuju vyresit jeden problem, jsem v praci a nemam zrovna prostor na to, prochazet haldu prispevku. Pomozte prosim.
Shanim disk s mapama pro travel pilot nebo tak neco. Vubec tomu nerozumim. Zkratka ten disk, kterej to potrebuje, aby me (resp. tatu) to nekam navedlo. Da se to nekde lacino sehnat, prepalit nebo nejak proste ziskat, abysme za to nemuseli davat tisice?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host