ostřikování
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa spýtať, čo všetko obnáša dodatočná montáž ostrekovačov svetiel. Všimol som si, Ahmede, že ty ich tam máš, to asi nebude origoš od výroby, že 

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nestaci jen nalit nemrznouci kapalinu pro ostrikovace, ale take pred mrazy poraddne prostriknout predni i zadni trysky a vytlacit obycejnou vodu, pak to uz nezmrzne.Dany píše:Já si myslím, že je problém jen v těch tryskách. Mám kapalinu do -40 a teď když byl ten první mrazík, tak to nešlo. Obě trysky jsem protřel rukou, aby se trochu zahřály a hle...Možná se do té trysky vysráží jen voda z venku a to už snad stačí k tomu, aby to nešlo...

- Ahmed
- Test driver
Ja prave mam od vyrobylubec píše:Chcem sa spýtať, čo všetko obnáša dodatočná montáž ostrekovačov svetiel. Všimol som si, Ahmede, že ty ich tam máš, to asi nebude origoš od výroby, že

- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Myslel som, že pred FL sa nemontovali ostrekovače svetiel. Videl som ich len na pár FoFo a len so xenonami, máš auto od novotyAhmed píše: Ja prave mam od vyrobyDodelat by to urcite jit melo, udelas diry, namontujes ostrikovace, kolem predni mrizky protahnes hadici k ostrikovacum, ...

A ďalší motorek tam treba

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
FOTOGALÉRIA
- Ahmed
- Test driver
Nemam ho od novoty, ale je to stary model a vsechno stare, takze bych rekl, ze ty ostrikovace jsou puvodni. V servise mi rekli, ze jsem jediny, kdo ma ostrikovace svetel z tech co tam kdy byli
Nadobku to urcite pouziva stejnou, ale nemam zdani, jakym zpusobem ty ostrikovace fungujou, rekl bych, ze tam asi motorky nebudou, zrejme to bude jenom tlakem ostrikovaci kapaliny - pri drzeni ostrikovani kapalina strika na predni sklo a pri zapnutych svetlech to po cca 2 sekundach vysune ty ostrikovace a silnym proudem to strikne na svetlo penu (asi jsou tam jine trysky) a obhodi to i celou kapotu
Tak nejak by to mozna mohlo fungovat, ale foki to urcite mel venku a rozebrane, takze to vi presne.

Nadobku to urcite pouziva stejnou, ale nemam zdani, jakym zpusobem ty ostrikovace fungujou, rekl bych, ze tam asi motorky nebudou, zrejme to bude jenom tlakem ostrikovaci kapaliny - pri drzeni ostrikovani kapalina strika na predni sklo a pri zapnutych svetlech to po cca 2 sekundach vysune ty ostrikovace a silnym proudem to strikne na svetlo penu (asi jsou tam jine trysky) a obhodi to i celou kapotu

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se úplně mimo mísu, snad se dočkám odpovědi. Když jsem doléval kapalinu do ostřikovačů, tak jsem ulel vedle a teď je to místo v "motoru" takové flekaté a jakkyby "rozežrané"
Dá se to něčím vyčistit nebo jenom "opravit" voskaem a leštěnkou. Nejde to vidět, ale mě to se*e 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Namasti to WDčkem, zároveň to i ochrání. Můžeš s ním přejet i plasty, ať se to leskne jak psovi kuleihrdlick píše:Zeptám se úplně mimo mísu, snad se dočkám odpovědi. Když jsem doléval kapalinu do ostřikovačů, tak jsem ulel vedle a teď je to místo v "motoru" takové flekaté a jakkyby "rozežrané"![]()
Dá se to něčím vyčistit nebo jenom "opravit" voskaem a leštěnkou. Nejde to vidět, ale mě to se*e

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ihrdlick:
Selsky rozum: Kdyz strikas tou kapalinou, kterou jsi dolil, tak strikas take na kastli. Myslis, ze by ti kapalina rozezrala lak?
Rozlil jsi nekde okolo batreky, mozna tam jsou vrstvicky sublimovane soli a kdyz se na ne dostala voda, tak sul zacala pracovat. Pouzij nejdrive standardni cistici prostredky na karoserii.
Selsky rozum: Kdyz strikas tou kapalinou, kterou jsi dolil, tak strikas take na kastli. Myslis, ze by ti kapalina rozezrala lak?
Rozlil jsi nekde okolo batreky, mozna tam jsou vrstvicky sublimovane soli a kdyz se na ne dostala voda, tak sul zacala pracovat. Pouzij nejdrive standardni cistici prostredky na karoserii.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: