Havarijní pojištìní ano X ne
-
- Test driver
-
- Test driver
-
- Junior
Jo. Ale zkousel jsem ze zvedavosti ten online vypocet a vyslo mi to asi o 600,- vic, nez moje stavajici CP (povinne+allrisk+pr. sklo, jen nevim, jestli jsou stejne limity).hide píše:Sakra přejdu asi k ALLIANZ. Co je to vandalismus ? To jako když mi nějakej dobytek vobjede FOFO pětikačkou ?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím... Já mám FoFo pojištěného u GENERALI . vychází to asi na 12 tis ročně ale pojištěné snad proti všemu
. vandalismus,havárie, skla ( nejenom čelní) krádež a spoluúčast 5 tis /5 % . bonus 25% . Mám unich pojištěné už 3 auto a max spokojenost 
skla pojištěna na 10 tis

skla pojištěna na 10 tis
das AUTO 2,0 TDI PD 103 kw r.v 2005
FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

- MrData
- Nováček
Tak mi to tam spočetli na 19 200, maj max. 30% bonus, halt je to můj osud.chmelko píše:skus ist na allianz.cz a je tam online vypočítanie...ten bonus si samozrejme možeš previest na novú poistku...
platíš zbytočne vela...myslím, že CP zneužíva ešte stálu dominanciu na trhu...
Ford Focus 2.0 Ghia 96 kW
- MrData
- Nováček
-
- Test driver
ked nepoistím havárku ušetrím 50% čo je cca.5000kč
zober si, že drobné tukance, svetlo, dvere a tak sa ti ani neoplatí kvoli spoluučasti 5%, alebo min.5000kč..
a ked to už bude poriadná rana sa modlit aby to nebola tvoja chyba..
použil si aj tie bonusy, ktoré máš za bezškodný priebeh?uzatvorenie poistky na nete? že si starší ako 21 rokov atd?ak to urobíš ešte s HP mal by si dostat ešte 5% zlavu za pripoistenie...daj vediet či ti to niečo zrazilo..
teraz ma ešte napadlo, všade musíte použit nová cena pre výpočet..ak si to počítal ako nové auto tak ta pálka bude asi tým..
zober si, že drobné tukance, svetlo, dvere a tak sa ti ani neoplatí kvoli spoluučasti 5%, alebo min.5000kč..
a ked to už bude poriadná rana sa modlit aby to nebola tvoja chyba..
použil si aj tie bonusy, ktoré máš za bezškodný priebeh?uzatvorenie poistky na nete? že si starší ako 21 rokov atd?ak to urobíš ešte s HP mal by si dostat ešte 5% zlavu za pripoistenie...daj vediet či ti to niečo zrazilo..
teraz ma ešte napadlo, všade musíte použit nová cena pre výpočet..ak si to počítal ako nové auto tak ta pálka bude asi tým..
- jaj169
- Nováček
No já mám povinné u Triglavu (cca 2100 kaček s nejvyšším možným bonusem) a havarijní u Wustenrotu za cca 8500 (s 10% spoluúčastí - při 58 měsíčním bonusu z minulého pojištění)
Pojišťoval jsem nové vozidlo - vycházelo se z ceny uvedené na faktuře. A počítám, že havaríjko budu držet 2 roky
Pojišťoval jsem nové vozidlo - vycházelo se z ceny uvedené na faktuře. A počítám, že havaríjko budu držet 2 roky
Ford Focus III 1,6 Duratorq TDCi, 85 kw, r.v. 06/2014, combi
před tím Ford Focus II, 1,6 74 kw, r.v. 11/2006, hatchback
před tím Ford Focus II, 1,6 74 kw, r.v. 11/2006, hatchback
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jenom radu...
Pracuji v ČSOB Pojišťovně a u nás lze havarijní pojištění sjednat na dvě pojistné částky:
1. modifikovaná (vychází z nové ceny vozu ošetřené o amortizaci) - ta se vyplatí u nových vozů (tak do 4 let stáří) - poj. částka se stářím vozu automaticky snižuje
2. obvyklá - sami si určíte hodnotu vozu a tím i pojistnou částku (třeba 200.000Kč), pak si ji sami musíte hlídat a popř. každej rok snižovat podle uvážení
Pojistné plnění vychází z obvyklé ceny na trhu - existují tabulky, navíc likvidátoři sami sledují ceny vozů v bazarech.
Jinak to, že se nebonusuje odcizení vozu je normální, to že jezdíte 20 let bez krádeže vozu 120L neznamená, že vám pak někdo s menší pravděpodobností ukradne nové BMW
Zkuste si to spočítat u nás, popř. napište SZ, pomohu...
http://app.csobpoj.cz/KalkIPBPBalicky/b ... alkulacka1
Pracuji v ČSOB Pojišťovně a u nás lze havarijní pojištění sjednat na dvě pojistné částky:
1. modifikovaná (vychází z nové ceny vozu ošetřené o amortizaci) - ta se vyplatí u nových vozů (tak do 4 let stáří) - poj. částka se stářím vozu automaticky snižuje
2. obvyklá - sami si určíte hodnotu vozu a tím i pojistnou částku (třeba 200.000Kč), pak si ji sami musíte hlídat a popř. každej rok snižovat podle uvážení
Pojistné plnění vychází z obvyklé ceny na trhu - existují tabulky, navíc likvidátoři sami sledují ceny vozů v bazarech.
Jinak to, že se nebonusuje odcizení vozu je normální, to že jezdíte 20 let bez krádeže vozu 120L neznamená, že vám pak někdo s menší pravděpodobností ukradne nové BMW

Zkuste si to spočítat u nás, popř. napište SZ, pomohu...
http://app.csobpoj.cz/KalkIPBPBalicky/b ... alkulacka1
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- jaj169
- Nováček