Oprava koroze
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
třeba mě chtěl vydusit, protože centrála je asi sjela na základě mého majlu, pač mi říkal, že příště mám každý problém řešit hned s nimi a nemusím to prý hned hlásit na centrálu. 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
U nas v NJ mi zatim vzdycky zavolali.Ahmed píše: Na centralu jsi mohl zavolat rovnou. Technik ti nezavola. Jeste jsem nikdy neslysel, ze by nekdo nekomu zavolal. Kdyz jsem neco shanel ve Fordu, tak mi meli volat asi 5x, nevolali ani jednou. Musis volat sam a neverit tem hovnam, co vypousteji z huby

- astor
- Nováček
Sami se asi fakt neozvou. Dnes jsem tam zas volal a bylo mi řečeno že centrála opravu schválila. Tak si asi už chystají flexy a vyprali si štětec na zákldovku a můžou se do toho pustit. Zítra mi prý zavolá jak se domluvil s lakýrníkem.astor píše:Já to už reklamuji od 10.7.2006 Řekl bych celkem úspěšně. Další termím opravy je na první týden v říjnu. Není to náhodou už příští týden ? Sakra ,proč mi ještě nevolaliAsi zase ztratili moje číslo. Nevadí, tak tam zase zajedu a oni si mně objednají na začátek listopadu. Naštěstí se Ford o svoje ovečky moc dobře stará
FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ono je to asi o přístupu k zákazníkovi, třeba vás je tam málo, tak si vás hýčkajípelen píše: U nas v NJ mi zatim vzdycky zavolali.

- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no mě jenom zajíma, jestli reklamačku uznají nebo ne, pokud ne, tak jsem s nimi zkončil a veškerou údržbu a opravy budu dělat jindeAhmed píše: Mi taky rikal neco ve smyslu, ze jsem to nemel resit pres centralu a ze jsem se mel na to rovnou vykaslat![]()

- Hurvajs
- Pokročilý
Naprosto s tebou souhlasím, já čekám už druhý týden a jestli mi to neuznaj, končím s nima!Skubi píše:no mě jenom zajíma, jestli reklamačku uznají nebo ne, pokud ne, tak jsem s nimi zkončil a veškerou údržbu a opravy budu dělat jindeAhmed píše: Mi taky rikal neco ve smyslu, ze jsem to nemel resit pres centralu a ze jsem se mel na to rovnou vykaslat![]()

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To: Hurvajs
Takže začnu popořádku - celá oprava mě vyšla na 6.000,- Kč ( a to díky tomu, že dotyčného znám čili jsme z jednoho města), auto jsem tam měl 4 dny. Nevím jak to znáš v Mostě ale tato dílna je u sběrného dvoru města Mostu, je tam také bývalý Hundai nebo jak se to sakra píše.......
Problém asi bude v tom že jsou dost zasekaní prací, já ho umluvil abych to měl udělané do zimy. Můžu ti dát mobil pokud by jsi tu dílnu nenašel - ptej se na pana Černíka. Když tak napiš na můj e-mail.
----------------------------------------------------------------------------------
Když už jsem tady tak se zeptám : co použít na ošetření karoserie na zimu ? A vůbec, jak auto připravit na zimu ?
Takže začnu popořádku - celá oprava mě vyšla na 6.000,- Kč ( a to díky tomu, že dotyčného znám čili jsme z jednoho města), auto jsem tam měl 4 dny. Nevím jak to znáš v Mostě ale tato dílna je u sběrného dvoru města Mostu, je tam také bývalý Hundai nebo jak se to sakra píše.......

----------------------------------------------------------------------------------
Když už jsem tady tak se zeptám : co použít na ošetření karoserie na zimu ? A vůbec, jak auto připravit na zimu ?
Jak pripravit auto na zimu se tady resi, tak zkus pohledatMrzout píše:To: Hurvajs
Takže začnu popořádku - celá oprava mě vyšla na 6.000,- Kč ( a to díky tomu, že dotyčného znám čili jsme z jednoho města), auto jsem tam měl 4 dny. Nevím jak to znáš v Mostě ale tato dílna je u sběrného dvoru města Mostu, je tam také bývalý Hundai nebo jak se to sakra píše.......Problém asi bude v tom že jsou dost zasekaní prací, já ho umluvil abych to měl udělané do zimy. Můžu ti dát mobil pokud by jsi tu dílnu nenašel - ptej se na pana Černíka. Když tak napiš na můj e-mail.

- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes volal do Carmagnus Přerov. Stejný technik mi sdělil, že zatím ještě nemá vyjádření a jak ho to moc mrzí, a že to před těmi třemi týdny asi nedošlo tam, kde mělo, ale že teď pro to dělá co může a čeká každou chvíli na majl. Prostě se na to vysral, a kdybych se neozval, tak to má v paži. To je hold přístup značkového servisu k zákazníkovi. Prý kdyby to nevyšlo s tou zárukou ( chybí tam dvě razítka kontroly karoserie, ale zase každý rok tam je razítko ze servisu v Německu ), tak by mi navrhnul nějaké pro mě přijatelné řešení. tak jsem zvědav a mám prý vydržet. 

- Ahmed
- Test driver
Jo, on ti navrhne, ze ti to za 20 litru opraviSkubi píše:tak jsem dnes volal do Carmagnus Přerov. Stejný technik mi sdělil, že zatím ještě nemá vyjádření a jak ho to moc mrzí, a že to před těmi třemi týdny asi nedošlo tam, kde mělo, ale že teď pro to dělá co může a čeká každou chvíli na majl. Prostě se na to vysral, a kdybych se neozval, tak to má v paži. To je hold přístup značkového servisu k zákazníkovi. Prý kdyby to nevyšlo s tou zárukou ( chybí tam dvě razítka kontroly karoserie, ale zase každý rok tam je razítko ze servisu v Německu ), tak by mi navrhnul nějaké pro mě přijatelné řešení. tak jsem zvědav a mám prý vydržet.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no původně, když jsem tam byl koncem srpna na roční kontrole, tak mi řekl, že by to koštovalo cca 5000,- + práce , ale o nějaké záruce se nezmínil. proto jsem se prvně obrátil na centrálu, která mi odpověděla snad do dvou dnů, a on mi volal hned následující den , co to centrála poslal do Přerova. možná dostal ty ty ty a tak mě chtěl vydusit.Ahmed píše:Jo, on ti navrhne, ze ti to za 20 litru opravi![]()