Kolem jinych pump nejezdis? Poradny funkcni tlakomer si neumis koupit?

) a pořád mám spotřebu v průměru
  ) a pořád mám spotřebu v průměru 

Myslim, ze 5 pump je dostatecne mnozstvi a najezdit za vzduchem 20km se mi nechcepelen píše:Ahmede, rucni hustilku neznas?Kolem jinych pump nejezdis? Poradny funkcni tlakomer si neumis koupit?
 Rucni hustilku nepotrebuju, jde mi o funkcni ukazatel, nafoukat se to da vesmes vsude, kdyz neuleti hadice
 Rucni hustilku nepotrebuju, jde mi o funkcni ukazatel, nafoukat se to da vesmes vsude, kdyz neuleti hadice   Rad bych si koupil funkcni tlakomer, kdyz o nejakem vis, tak mi rekni. Ten muj mel byt hyper super kvalitni cesky vyrobek a verim mu tak z 20%, pac kdyz ma guma 2,1 a vyleti to na 2,8 tak to moc verohodne neni.
 Rad bych si koupil funkcni tlakomer, kdyz o nejakem vis, tak mi rekni. Ten muj mel byt hyper super kvalitni cesky vyrobek a verim mu tak z 20%, pac kdyz ma guma 2,1 a vyleti to na 2,8 tak to moc verohodne neni.

tak jestli se nepletu, tak ten už tu pěkně dlouho nebylpelen píše:Ahmede, kontaktuj profika - Gumika.

zkus zavrit okna pri jizde (vim, ze nemas klimu, tak se proste upeces, ale budes mit lepsi spotrebupelen píše:...Dnesni tankovani - spotreba 4,7l/100km. Poradte, jak se dostat pod 4.
 ) a taky jed 80-90 km/h s lehkou nohou na plynu a verim, ze na ty ctyri litry dosahnes
 ) a taky jed 80-90 km/h s lehkou nohou na plynu a verim, ze na ty ctyri litry dosahnes 

Pouklízej auto, odlej z nádržky odstřikovačů a jeď nalačnopelen píše:...Dnesni tankovani - spotreba 4,7l/100km. Poradte, jak se dostat pod 4.

= hladový
 = hladový , málem jsem nepochopil podstatu
 , málem jsem nepochopil podstatu
a co tenhle pneuměřič ?Ahmed píše:........ Rad bych si koupil funkcni tlakomer, kdyz o nejakem vis, tak mi rekni. ......pelen píše:.......Poradny funkcni tlakomer si neumis koupit?

njn, skazil jsem sranduzewl píše:Dany: ja vim, co znamena "nalačno", to melo byt brutalni smich pri kterem opakuju tvou myslenku

To je presne ten, za ktery jsem pred 2 lety vyhodil pres 300,- Ze prej je 1000x lepsi nez nejaky digitalni a ze to je kvalitni cesky vyrobek. Ze zacatku meril dobre, pak najednou zacal bezduvodne litat, tak jsem to nejak rozebral a zase to bylo chvili ok, pak mi spadl do snehu a zase to bylo v haji.Skubi píše:a co tenhle pneuměřič ?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti