No tak já je mám a nic takovýho sem zatím nespozoroval, jen vím, že prostě stírajípolkiboj píše:![]()
Nazdar. Hosi dopocul som sa ze tie stierace bezramikove co sa davaju aj na novu oktavku tak vo vyssich rychlostiach nad 120km/h nestieraju za tak dobre a niektore dokonca pocas jazdy sa aj klepu. Tak neviem co je na tom pravdy. vraj to tie firmy chceu nejako vyriesit a dat tak nejaky stabylizator.
Skubi píše:ty taky jako zodpovědný řidič a hlava rodiny jezdíš max 120 km/h![]()
Zalezi co tam davaji, ale Focus neni koktavka. Ja jsem s tema steracema nemel jediny problem a konstruovane jsou prave tak, aby drzely na tom skle perfektne za kazdych podminek, ani pri vyssi rychlosti neskacou nebo neco.polkiboj píše:![]()
Nazdar. Hosi dopocul som sa ze tie stierace bezramikove co sa davaju aj na novu oktavku tak vo vyssich rychlostiach nad 120km/h nestieraju za tak dobre a niektore dokonca pocas jazdy sa aj klepu. Tak neviem co je na tom pravdy. vraj to tie firmy chceu nejako vyriesit a dat tak nejaky stabylizator.
Stigi...stigi píše:Staci aby tady zase nekdo tapl neco mimo, jako pred chvilkou zirafak (v zadnem pripade to neni mysleno zle, ale na co vlastne reagujes? pak je to jen sbirani poctu prispevku) , tema jde uplne mimo a zacne se tu resit jestli to sem patri nebo ne. Co je divneho a kam se to zvrhava, kdyz se clovek zepta kde se da sehnat zadni sterac z Peugeota? Na webu autokelly, aci apod. jsem ho nenasel a na vrakac se mi zatim nechce.
Takze, pokud je tu nekdo kdo ho uz shanel, da se koupit nekde na netu nebo jen ve znackove prodejne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host