tak líjáků už bylo několik a mám suchoondraFOCUS píše:čau lidi když jsem koupil auto asi před měsícem v bazaru o vodě u spolujezdce jsem neměl ani tušeníale když jsem auto přivezl domů koukám na číslo karoserie u spolujezdce přes ten otvor v koberečku a nestačil jsem se divit
celý ten filc byl nasáklý vodou dalo se to ždímat.říkal jsem si asi jak to v bazaru čistili a vystříkavali vapkou tak tam prskli no nic rozebral jsem to nechal vysušit a čekal na první déšť.pršelo dva dny v kuse a voda tam byla zpět.sedl jsem k pc vyhledal tady info o tomto problému a vydal se do bazaru to reklamovat.kluci se tam divili jak je to možné ale bez řečí vzali auto do opravy jen jsem jim poradil kde může být asi problém
v pátek jsem si auto vyzvedl říkali že to byla ta guma pod předním sklem jak jste tady mnozí z vás radili,že prý byla nejaká seřezaná a odvrtaná v ní díra.takže dali novou pročistili kanálky pro odvod vody a prý už tam neteče
zkoušeli polévat kýblama s vodou v kombinaci s hadicí a dobrý,no uvidíme až přijde pořádný liják
jo ještě jednou dík za rady jak na to.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti