nemohu byt vseznalek, ale nahodou jsem si vzpomnel.
Kdyby ses podival na zajimave odkazy - manualy v pdf - tak bys nasel uzitecny odkaz od Jiri02, kde si muzes na ten svuj C-Max stahnout manual:
http://fordfcsd.wunderman.be/UK/Vehicle ... als/C-MAX/

Zdravím JohnyRicio i ostatní ..........chybama se člověk učí,proto jich musíme dělat hodně,ať se toho hodně naučíme...............zdraví matysJohnyRicio píše:Tak po hodině práce, přivolání několika známých, pročtení tohoto fóra, spousty sprostých slov se mi podařilo vyměnit jednu žárovku v levém světle bez nutnosti vyndání baterie. Když jsme zjistil jak jednoduché to je, tak teď to vyměním pod 2 minuty s přehledem... děkuji za mnoho cenných rad. Největší vtip s výměnou je to s tím pérkem... Jinak mám FF 2003 Combi po FL.
Bulbaj píše:U levého světla ( u baterky ) se mi osvědčilo změnit polohu upevňovacího perka.
Po sejmutí kabeláže a vyjmutí žárovky zmáčkout perko a vysunout z prolisů (červené šipky)
a znovu perko zasunout do prolisů označených zelenýma šipkama . Potom vložit žárovku a připojit kabeláž. Přístup k perku v místě kde se odjišťuje při výměně žárovky se podstatně zlepší .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů