Dav :
Balicek OBDGauge obsahuje softik pre PC, ktory vizualizuje logy z PDA OBDGauge. Ano, ten graf je z toho PC softu. OBDGauge je hodne stary soft, ktory napr. na mojom 2.0TDCI sice cita absolutny tlak v sani (Intake Air Pressure), ale tlak paliva v raile uz nevie

Tebe to hodnotu Intake Air Pressure nezobrazuje ?
Inak na zber realtime dat odporucam uz spomenuty Torque na Androide, ked nie je ten, tak ScanMaster-ELM v notebooku urobi tu istu sluzbu, len je to trochu nepohodlne. ScanMaster verzie 2.1 ma dve velmi zaujimave funkcie - dokaze odmerat akceleraciu z 0 na X km/h, a podla akceleracie z X na Y km/h na jeden prevod dokaze vypocitat momentovo - vykonovu charakteristiku, potom z toho vytlaci graf ako z MAHA brzdy. Netreba ziadne drahe meranie vykonu na valcoch, staci zopar sprintov a mas celkom realny obraz o motore svojej kary. Ja osobne momentalne hodne zurivo zhanam prave ScanMaster PPC pre WinMobile zariadenia. Zatial neuspesne. Ani to potentovane demo som nenasiel. Sef mi ale slubil Androidovsky telefon, takze Torque to isti

Myslim ale, ze toto je uz debata na inu temu.
EDIT :
Mne OBDGauge loguje :
- engine rpm (otacky)
- vehicle speed (rychlost)
- calculated load value % (vypocitana zataz motora v %)
- intake air pressure (tlak v sacom potrubi ZA turbom - MAP senzor)
- intake air flow (hmotnostny prietok vzduchu - MAF senzor)
- air temperature (teplota nasavaneho vzduchu -IAT senzor)
- coolant temperature (teplota chladiacej zmesi)
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO