lucky.jack píše:Z turba to jde přes IC do sání. Z odvětrání to jde do hadice mezi filtrem a turbem. To je normální. Proto jsem odvětrání stáhnul pod auto aby mi ta olejová mlha zbytečně nezasírala sací potrubí. Stačí blbej EGR :dih:
O víkendu jsem měl sundanou klapku a hadici do sacího potrubí. Senzor tlaku a to druhý(co nevím k čemu je) byly pěkně zadělaný od oleje. Chystám se sundat komplet vedení vzduchu od turba až k sání a kompletně to vymýt v techničáku. Možná to vezmu i se sáním, i když jsem ho už čistil. Hlavně to budu dělat kvůli tomu, abych zjistil kolik oleje turbo propouští.
Ja si rikam, jestli uz to neni moc co z toho odvetrani jde. Kdyz to oddelam, tak z toho leze horsi sajrajt nez z vejfuku (jsem bez dpf). pokud by to byl extrem - spatne tlaky ve valcich - tak budou spaliny foukat timto odvetranim, ale to bych se divil - turbo tak spatne neni.
Asi fakt, kdyby bylo turbo uplne v riti, tak to bude strikat i smerem k vzd. filtru, ale to jeste neni.
Abych jen nespekuloval, tak nahraju video vecer a hodim na jutub - co mi z toho lita :)