Na tohle jsem ti odpověděl v SZ a dále bych se tomu věnoval právě v SZ ať to tu nezasíráme.V12 píše:Pracu robi tazna sila na kolesach a ta je produktom krutiaku. Vykon (marketingovy udaj) hovori o tom, ako rychlo bude ta praca vykonana. Nicenie dvojhmoty v 2000 otackach NEHROZI ani v najhorsom sne.
S někým, kdo si myslí že jen množství spaleného paliva určuje tepelný zatížený motoru, nehodlám ani debatovat.Komi píše:prosim ta CR4... kludne si tu pis tie svoje hlboke myslienky, ale ta spotreba nebude ani nahodou na 4 mensia , vyskusaj si to ak mas kde...bude citelne vacsia samozrejme ako aj tepelne zatazenie motora, fyzika nepusti
inac pre zaujimavost skor pre ostatnych - vcera naobed na dialnici regeneracia - na teplomeri 88 a kupodivu sa teplota ani nepohla takze sa to stacilo uchladit, teplota DPF 630-640 pocas regeneracie...vyse 400 pred...(vonku 35 samozrejme klima pustena)
Moj 2.0TDCI siel pokojne a plynule uz od 1200 otacok. Od 1500 - 1600 zaberal naplno, bez vibracii, kopancov ci dunenia, alebo akychkolvek inych negativnych prejavov. Aj turbolag uz bol dost maly, v 2000 otackach zmizol uplne. Ako ide 1.6TDCI neviem, 1.6HDI v P307SW je v 1800 rpm uplne v pohode, tiez bez vibracii.cr4sh3r87 píše: Bavíme se o 1800ot. kde motor rozhodně vytváří silnější vibrace než v otáčkách 2300, takže namáhání dvojhmoty je prokazatelně vyšší.
Komi píše:6000Kc za par diod je trochu privela- altik kompletny 120A stoji o dost menej, 150A zhruba tolko a to mas so zarukou a stary mozes opravit urcite daleko lacnejsie....
Myslím si že s více autama než typhofy píše:cr4... S kolika autama jsi jezdil prosimtě? Jinak auto se nemá podtáčet, takže nejlépe jízda nad 1500rpm a nemělo by se prudce zrychlovat od nízkých otáčkách to pak dostává dost na prd...l![]()
Dneska jsem jel dokopce na 1900rpm a ještě jsem měl naložený auto![]()
, tak mi asi brzo odejde setrvák
![]()
![]()
![]()
nějakých 1800 mu do kopce nevadí ani s naloženýma věcma.
Jak psal Komi to už bych musel mít podle tebe taky už nějaký 3 setrvačník na autě.
Jinak tvé myšlenky jsou velice zajímavé![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů