Zamykání zevnitř
- PetrB
- Nováček
mikrospinač
připojuji i obr.jak je přidělaný orig.mikrospinač v zamku.Celý zámek ze dveří jsem musel rozdělat na dvě části mikrospinač jsem musel nejdříve oříznout a pak vytáhnout(je zasunutý)náhradní jsem namontoval na ten druhý díl (musel jsem tam vybrousit na něj misto ,ale šel tam přesněji přidělat )po smontování zámku jsem propojil kontakty.Jestli někdo potřebuje ještě jiný informace tak rád poradim.
- Přílohy
-
- orig v zamku.jpg (19.12 KiB) Zobrazeno 6619 x
- jamaka
- Test driver
Re: mikrospinač
Takze sa teda kazia mikrospinace a nie motorceky?PetrB píše:připojuji i obr.jak je přidělaný orig.mikrospinač v zamku.Celý zámek ze dveří jsem musel rozdělat na dvě části mikrospinač jsem musel nejdříve oříznout a pak vytáhnout(je zasunutý)náhradní jsem namontoval na ten druhý díl (musel jsem tam vybrousit na něj misto ,ale šel tam přesněji přidělat )po smontování zámku jsem propojil kontakty.Jestli někdo potřebuje ještě jiný informace tak rád poradim.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
JJ, je to tím spínačem.jamaka píše:Takze sa teda kazia mikrospinace a nie motorceky?
Když jsem to měl taky rozebraný, tak jsem trochu bál vykuchat ten spínač, že se mi zámek rozpadne a už bych ho nesložil. Takže jsem přeštípl drátky a vyřešeno. Sice mi nefunguje zamykání uvnitř u řidiče, ale jinak vše funguje jak má.
Kdybych náhodou to někdy ještě jednou rozebíral, tak to dodělám až do konce...
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- PetrB
- Nováček
mikrospínač
já mám FOFO chvilku ale tady jsem se několikrát dočetl že když blbne centrál při odemykání klíčem tak to dělá ten mikrospínač(ve fordu v Teplicích mi řekli že je špatnej celej zámek a ten stojí 4500,-Kč
)já ten mikrospínač vyměnil a závada zmizela 

- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- PetrB
- Nováček
mikrospínač
už jsem našel kde je prodávaj na adr. http://www.tme.cz/katalog/index.phtml?f ... %8De&idp=1 ten mikrospínač má číslo D2HW-A201D a vypadá http://www.tme.cz/katalog_pics/2/8/3/28 ... -a201d.jpg
[/b]
[/b]
- E-man
- Nováček
Zdravím Vás, tak jsem měl úplně stejný problém popisovaný Rybkou a Berim...
Auto samo odemyká ostatní dveře i když otevřu jen řidiče a pokud se pokouším auto zamčít páčkou u řidiče, zamču pouze řidičovi dveře a naopak, stejně i klíčem. Zkoušel jsem to několikrát,ale pořád stejný výsledek.
Nikdy se to nestalo, ale nikdy zatím nebyla taková zima
do práce to mám kousek, takže auto se v podstatě nestačí ani pořádně prohřát.Tak jsem se na radu Koty, který popisuje závislost mikrospínače na teplotě, zkusil o pauze s autem projet, zatopit a světe div se vše jak má být.
Zítra se na zámek s mechanikem kouknem, ale pro teď mám dvě teorie.
Buď pomohlo zahřátí interiéru nebo větší nabití baterky. Ty moje couračky do práce a z práce co poslední dobou podnikám nedávají moc ani nové baterce.
Ale spíš si myslím, že pomohlo zahřátí interiéru. Co si o tom myslíte Vy?
Auto samo odemyká ostatní dveře i když otevřu jen řidiče a pokud se pokouším auto zamčít páčkou u řidiče, zamču pouze řidičovi dveře a naopak, stejně i klíčem. Zkoušel jsem to několikrát,ale pořád stejný výsledek.
Nikdy se to nestalo, ale nikdy zatím nebyla taková zima

Zítra se na zámek s mechanikem kouknem, ale pro teď mám dvě teorie.
Buď pomohlo zahřátí interiéru nebo větší nabití baterky. Ty moje couračky do práce a z práce co poslední dobou podnikám nedávají moc ani nové baterce.
Ale spíš si myslím, že pomohlo zahřátí interiéru. Co si o tom myslíte Vy?
- Jiri02
- Pokročilý
Ja si myslim, ze spis zahrati interieru. Jestli to bylo baterkou bys poznal, kdybys mel auto nastartovane a trochu v otackach, aby alternator spolehlive nabijel - tehdy mas v el. siti spolehlive dostatecne napeti. Pokud Ti to tehdy pujde zamykat i za mrazu, pak je to slabou baterkou. Ale v takovem pripade bych se divil, ze vubec natocis motor.E-man píše:Buď pomohlo zahřátí interiéru nebo větší nabití baterky.
- E-man
- Nováček
Jiri02-Asi to bude tím zahřátím interiéru. Po práci to opět nešlo, tak jsem se zevnitř zamčel a odemčel jen dveře řidiče, ostatní tedy zůstali zavřené nebo zamrzlé
no a dal jsem si projížďku po stejné trase jako odpoledne a zhruba o 500 m blíž než předtím totéž... Dveře se odemkly a vše šlapalo jak má. Dnes ráno to chvíli nešlo, ale jen jsem vyjel z garáže, tak to zase šlapalo, tak já nevím, asi si ten mikrospinač dělá opravdu co chce. Vím, že to teď spíš nasvědčuje baterce, ale ta je v podstatě nová, točí dobře a včera mi nepomohlo ani 10 minut jízdy, až teplý větřík:).Jen mě zaráží že dnes ráno nepotřeboval zahřát
... Ale baterka je opravdu asi nesmysl, vše funguje jak má, nic tomu nenasvědčuje, zkusím ji ale pro jistotu změřit.
Tak díky za názor...
dnes se na to asi kouknem, tak dám kdyžtak vědět. Ahoj

Tak díky za názor...

- Jiri02
- Pokročilý
Take to muze byt "opraveno" i tim, ze jak s autem jedes, tak se to zaklepe. Zkus poklepat rukou na dvere. Mozna, kdyz s nimi trisknes (jiste, jsi opatrny ...E-man píše:Dnes ráno to chvíli nešlo, ale jen jsem vyjel z garáže, tak to zase šlapalo, tak já nevím, asi si ten mikrospinač dělá opravdu co chce.

- Skywalker
- Nováček
Tak jsem mel dneska rozebrany dvere, ale bohuzel jsem se k tomu zamku nedostal ,protoze nevim jak ho vymontovat ven. Jestli uz jste to nekdo rozebrali tak me prosim poradte. Dostal jsem se po odmontovani tech tri imbusovych sroubu ktere drzi zamek ve dverich. Resim totiz stejnou zavadu vadneho mikrospinace.
- GHIA
- Nováček
PetrB píše:připojuji i obr.jak je přidělaný orig.mikrospinač v zamku.Celý zámek ze dveří jsem musel rozdělat na dvě části mikrospinač jsem musel nejdříve oříznout a pak vytáhnout(je zasunutý)náhradní jsem namontoval na ten druhý díl (musel jsem tam vybrousit na něj misto ,ale šel tam přesněji přidělat )po smontování zámku jsem propojil kontakty.Jestli někdo potřebuje ještě jiný informace tak rád poradim.
No mě by to docela podrobně zajímalo.Jsem totiž amatér,tak když si ty spínače koupím,jestli to zvládnu?A ty spínače teda vyměnit kolik?1,2,nebo jsou i v zadních dveřích?
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009
- GHIA
- Nováček
Vypadá to,že tenhle je totožný http://www.esoucastky.cz/mikrosp-uzavr- ... 7+dp103131
Takže bych si koupi je.
Takže bych si koupi je.
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: