No to prave nevim v kterych mistech, ale kazdopadne je to pri zavrenem kufru. Potreboval jsem tam neco a kdyz jsem to otevrel tak byly mokre hadry co jsem tam mel volne polozene na kraji a bylo trochu vody i pod rezervou. Noc pred tim prselo a asi tyden pred tim jsem serizoval dvere, protoze sly spatne zavirat a byly hodne "nizko"swm píše:V kterych mistech? Btw. vis urcite, se tam neobjevi az po otevreni kufru? Pze me tam bezne tece z okraje dveri, kdyz jsou otevrene dokoran a je chvili po desti nebo prsi.stigi píše:Muze mi nekdo rict, jak je mozny, ze mam v kufru vodu? Kama se tam tak mohla dostat?
zatékání do vozu
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Skoro se mi chtelo rict bajecny napad, ale eee...ne. Myslel jsem spis necim tu gumu natrit a zkusit to otisknout na dverepelen píše:Takova mista se vetsinou nalezaji tak, ze jeden sedi v aute a hledi, kde voda potece a druhy zvenku poleva auto zahradni hadici vodou.stigi píše:Ja predpokladam, ze to bude netesnosti mezi gumou a dvermi, ale bohuzel nemam potuchy kde, protoze je tam prd videt. Nemate nejaky tip jak to zkusit?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mi foukalo na levou ruku. Hledal jsem a zjistil, ze nedoleha pryzove tesneni prednich ridicovych dveri. Pres otvory na odfuk vzduchu jsem pomoci dratu vtahl do toho mista 6x pryzovou penovou snuru, tusim, ze prumer 6 mm. Pro lepsi vtahnuti jsem ji predem namazal tekutym mydlem. Od te doby mi na ruku netahne.

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- bocekr
- Nováček
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tam muj problem stale nevyresen... po vcerejsim desti jsem se dneska podival do kufru a ... zase voda... dokonce i kaluz pod rezervou, takze dost. Na 100% tece pravou stranou, nekde vrchem a protika to dutinou v karoserii - je to videt po sundani tapecirunku. Je to v dutine kde je tou kridlovou marici pritazene svetlo. Pokud tam strcim prsty je tam vlhko. Muze se tam voda dostat jeste jinama nez pres svetlo???stigi píše:Tak jsem na to vcera, pravda vecer, znovu mrknul a jsem z toho uplna mimozaAby zateklo do kufru diky spatnymu tesneni to snad ani nejde. Je mozny aby tam zateklo nejak "pres naraznik" nebo pres svetla?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No je pravda, ze jsem si toho nevsiml driv nez jsem menil zarovku ve svetle, ale to muze byt nahoda. Prave me nenapada jine misto, resp. zpusob jak by tam mohlo zatekat nez tim svetlem. Zkusil jsem podmaznou tesneni vodeodolnou vazelinou tak uvidim jestli to melo smysl. Faktem je, ze to tesneni na svetle ma neco za sebou. Na levem vypada lip.
- hopla
- Nováček
Zatékání do kufru.
Zdravím, mám ten samý problém, voda někudy zatéká do dutiny na levé i pravé straně a odtud pak steče do kufu. Možná je i netěsnost gumy, nebo křivě usazené 5 dveře. Světla jsem měl sdělané a objel jsem těsnění silikonem, takže si myslím, že tudy to nebude. Mohla by to být nějaká netěsnost kolem těch malých oken vzadu. Zatím bádám.
Ford Focus hatchback 1,6 Zetec 16V rv.2002 <br>
- Bery
- Junior
Do kufru mi taky zatéká
Tak jsem si do něj vlezl a kamarád naněj stříkal vapkou a našel jsem tam 2mikro dírky(ale aby se tam dostala voda to stačilo). Pravděpodobně to bylo z bouračky když do mě zezadu narazili na semaforu. Po čase jsem si ale všimnul že mi tam pořád zatéká, takže mě napadá jediná možnost(vždycky jde voda zleva a zprava takže mě napadá jedíně tyto 2větrací otvory nebo na co slouží

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
- hihi
- Zkušený
- Ahmed
- Test driver