Motor
-
- Nováček
Re: Motor
Měnil jsem ho asi před měsícem auto jezdí a zhruba po 300km začne cukat a pak už zdechne uplně tak odvzdušním a zas jezdí tak si myslím že je to těma gumičkama že to prostě přisává , i když to odvzdušňuji tak tahám mikro bublinky stale dokola no nevím nejsem automechanik nerozumím tomu a servis je na mou situaci drahý 

- TomFocus
- Test driver
Neznamená, že nové je ok a neprisava.
A propó... gumičky jsou dva druhy v jednom bajonetu a musí být rezistentní PHM. A vsazeny bez újmy.
Prostě hledej přisávání na cestě nádrž - vstřiky.
Prodává se na to značkovací sprej. Nikdy sem ho nepotřeboval, vždy sem hledal až sem uspěl. Někdy chvíli někdy hodiny...
A propó... gumičky jsou dva druhy v jednom bajonetu a musí být rezistentní PHM. A vsazeny bez újmy.
Prodává se na to značkovací sprej. Nikdy sem ho nepotřeboval, vždy sem hledal až sem uspěl. Někdy chvíli někdy hodiny...
-
- Nováček
Gumičky mi nakonec dovezl kamarád origo ale stejně, prošel jsem to asi všude nikde nic nesičí ani žádný unik paliva , i vývody na filtru jsem přeměřil jestli nejsou menší ale mají 10mm přesně na desetinu takže podle parametru taky ok , kdyby to aspoň někde teklo , jinak jezdit to bude asi zas těch mích 300-700km pak zas začne cukat a chcipat a takhle je to do kola , ještě mě napadá co je to na tom filtru nahoře plastová hvězdička šroub k čemu to je ale je to utažený lehce jsem za to vzalTomFocus píše:Neznamená, že nové je ok a neprisava.
- TomFocus
- Test driver
Je vidět, že jsi nečetl mé odkazy celé nebo pořádně.
Když ti soustava nasává vzduch nic nesyčí a už vůbec nic neteče/neprolíná.
Pokud to nejsou PŘESNĚ TY PRAVÉ gumičky na pal. soustavu měřit můžeš co chceš. A opět opakuji i když gumičky jsou za sebou nejsou stejné.
PS... potrubí, spoje, čerpadlo = diagnostika (tlak soustavy).
Když ti soustava nasává vzduch nic nesyčí a už vůbec nic neteče/neprolíná.
Pokud to nejsou PŘESNĚ TY PRAVÉ gumičky na pal. soustavu měřit můžeš co chceš. A opět opakuji i když gumičky jsou za sebou nejsou stejné.
PS... potrubí, spoje, čerpadlo = diagnostika (tlak soustavy).