stano. píše: ↑03.01.2024 08:13
Nasiel som, ze treba:
you can change #14 to "Alternative HID" and #17 to "without dimmed dipped headlights"
Áno, toto je presne ono, "Alternative HID" je ten parameter
To blikanie, ak je to to čo myslím, tak potom to nie je tým. Mne to robilo tiež na H7 LEDkách takých tých kompaktných, ktoré vyzerajú ako obyč. H7 žiarovky, bez žiadneho externého driveru atď. Robilo mi to hlavne po naštartovaní, kým ešte alternátor tolko "nealternuje" (
) a napríklad keď som ešte aj pozapínal výhrevy kade-čoho a dokonca aj točil volantom - servo.
Myslím, že tu je jediné riešenie prejsť na kvalitnejšie žiarovky, čo som aj ja spravil, objavil som jedny, ktoré sa bez problémov zmestia do AFS svetiel na FF2 pred-FL a nemusím upravovať krytku. Niekde na posledných stránkach v mojej galérii som ich aj linkoval.
Horšie je, že ty píšeš, že to robia NB LED, čo by podmienku kvalitných žiaroviek spĺňalo, takže buď myslíme iný druh toho preblikávania, alebo je to ozaj tá kontrola žiaroviek. No, vyskúšaj a uvidíš, neviem o aký ročník C-Maxu sa jedná...ale ak má tento parameter, tak to bude niečo novšie než môj 2005 Focus, takže tam by už takáto kontrola mohla byť, mne kontroluje len smerovky.